Content

Agenda

Hieronder de planning van de activiteiten. Zodra zich wijzigingen voordoen, staan ze op de site. Heb je suggesties voor een leuke, spannende of informatieve bijeenkomst: bel of e-mail en laat het weten.

Let op! Opgeven voor een activiteit lukt alleen wanneer je het emailadres invult zoals dat bij de BC bekend is. Deze kun je terug vinden op je eigen bedrijfspagina

31 Augustus 2018 - Kick-out feest Zomerondernemer


(EXTERNE ACTIVITEIT) - Tijdens de afgelopen zomervakantie hebben jongeren tussen de 15 en 25 jaar, uit Meppel, Steenwijk, Staphorst, Westerveld en omgeving, kennis gemaakt met het ondernemerschap. 

Zij zijn ZomerOndernemer geworden! Ze kregen begeleiding, presentaties en workshops van ervaren ondernemers. Op 31 augustus 2018 is dé grote dag voor de deelnemers!

Dan presenteren ze hun eigen onderneming tijdens de feestelijke kick out. Je bent van harte uitgenodigd om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn. Er wordt ook een winnaar gekozen. De winnaar krijgt een jaarlang lidmaatschap van BC Meppel en een zakelijke rekening van de Rabobank. 

(Deze aanmelding staat allereerst open voor familie en vrienden van de deelnemers, Business Buddy’s en relaties van het project. Na 10 augustus is iedereen vrij om zich aan te melden tot 120 bezoekers)   

Locatie: Rabobank, Blankenstein 140 te Meppel
Datum: 31 augustus 2018
Tijd: 13.00-16.00 uur

(specifiek programma volgt)


18 September 2018 - PrinsjesdagBorrel


De Prinsjesdagbijeenkomst van BC Meppel, Tamek Accountants & Belastingadviseurs en Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland is net als de vorige editie weer in de avond.

We gaan rondom de traditionele beschouwing op de Miljoenennota namelijk weer borrelen op Prinsjesdag zelf. 

We nodigen je dan ook van harte uit om op dinsdagavond 18 september de Prinsjesdagborrel bij te wonen. Plaats van handeling is Schouwburg Ogterop. Speciale gast voor deze avond is Marianne Zwagerman. Marianne is innovatiestrateeg en schrijver. Ze helpt en inspireert mensen en bedrijven om schaamteloos en onverschrokken te leven en te ondernemen.


Programma
19.30 - 20.00 uur    Ontvangst onder genot van koffie en iets lekkers
20.00 - 20.10 uur    Welkomstwoord
20.10 - 20.40 uur    Marianne Zwagerman
20.40 - 21.30 uur    Discussie met alle aanwezigen
21.30 – 22.00 uur   Napraten onder genot van borrel/hapjes