Content

Bouwbedrijf Eikenaar BVBouwbedrijf Eikenaar B.V. is een middelgrote onderneming waarin de volgende activiteiten worden ontwikkeld:

 • Klantenwerk; werkzaamheden van kleinere omvang. Een professionele tegenhanger van de ‘klusjesman’. Wij beschikken over een complete uitrusting en hebben alle benodigde vakkennis in huis. Op onze werkzaamheden geven wij garantie!
 • Onderhoud en verbouw; wij zijn in staat om op bouwkundig gebied in alle disciplines mee te denken. Vanaf ontwerp tot en met uitvoering.Wij verzorgen de tekenwerkzaamheden, bouwkundige berekeningen en bouwaanvraag.
 • Nieuwbouw; wij leveren uw gebouw geheel naar wens sleutelklaar op!
 • Interieurafdeling; wij ontwerpen per computer uw interieur zodat u een compleet beeld heeft van het resultaat. Wij hebben een uitgebreide materiaalkeuze en kunnen daarin goed adviseren. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld een persoonlijke keuken kiezen. De uitvoering hebben wij geheel in eigen hand.
 • Timmerwerk; in eigen werkplaats hebben wij een compleet machinepark waarin wij timmerwerk uitvoeren dat voldoet aan alle normen en eisen. Ons bedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland: de grootste organisatie voor de bouw.


  Bezoekadres

  Handelsweg 3
  7944 HN Meppel

  Telefoon

  0522 242121

  Contactpersoon


  Roel Timmerman

  Postadres

  Postbus 152
  7940 AD Meppel

  E-mail

  wjkattenberg@eikenaarbv.nl

  Website

  Contactpersoon


  Wiljan Kattenberg