Content

Mijn Makelaar Rob de Jong BVDe kracht van Mijn Makelaar
Mijn Makelaar is een nationaal opererende makelaarsorganisatie die haar bestaansrecht ontleent aan de kwaliteit en inzet van haar lokale makelaarskantoren. Een gedurfd concept, dat wel, maar ook een heel succesvolle. Want in feite zijn de afzonderlijke makelaars dé bouwstenen van het Mijn Makelaar-concept. Niet voor niets dus dat deze kantoren van heel goede huize moeten komen om onderdeel daarvan uit te mogen maken. En dat doen ze dan ook.


De aangesloten makelaars zijn stuk voor stuk sterk lokale spelers met een ondernemersmentaliteit en diepgeworteld in het gebied waarin zij actief zijn. Vakkundige medewerkers, aangesloten bij de NVM, die weten wat er in de woningmarkt speelt en wat mensen beweegt. En die een goede relatie met mensen ook belangrijk vinden.


Gesteund door de kennis en expertise van het groter geheel, maar tegelijkertijd zó dichtbij. Gericht op fullservice door een innovatief en compleet dienstenpakket, maar tegelijkertijd ook persoonlijk en laagdrempelig. Een gouden combinatie, waardoor Mijn Makelaar tevens in staat is duidelijk met u te communiceren en u helderheid in zaken te geven. En uiteindelijk altijd een oplossing vindt voor uw woningvraagstuk. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding uiteraard.


Bezoekadres

Steenwijkerstraatweg 25A
7942 HL Meppel

Telefoon

0522 240424

Contactpersoon


Rob de Jong

Postadres

Postbus 129
7940 AC Meppel

E-mail

robdejong@mijnmakelaar.nl

Website