Content

Rovecom BVWij zijn een softwarehuis pur sang en inmiddels uitgegroeid tot een complete IT-partner. Met de ontwikkeling van moderne en toonaangevende software voor zowel internet als backoffice bieden wij voor uiteenlopende branches praktische oplossingen. Van kennissystemen en bedrijfssoftware tot oplossingen voor planning en administratie. Ondersteund door onze internet- en ICT-diensten als cloud computing, systeembeheer en websiteontwikkeling.

Luisteren, actief meedenken, adviseren en fungeren als klankbord. De gesprekspartner na laten denken over de eigen business, met als doel deze in beweging te brengen en te houden. Om dit te kunnen realiseren hebben we een hecht team achter dit merk staan, waarbij iedereen uitblinkt op zijn of haar eigen gebied. Niet op een eiland, maar met elkaar.

Geen dynamischer branche dan de ICT-branche. Dat weten wij als geen ander. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste mix van kennis, aanwezige ervaring en vernieuwing om bedrijven in beweging te brengen en door te ontwikkelen. Mooie dingen doen of maken om de wens van bedrijven in te kunnen vullen, zowel op strategisch als operationeel niveau.


Bezoekadres

Elbe 2
7908 HB Hoogeveen

Telefoon

0528 223535

Contactpersoon

Stephan Muijsson
06 – 82286363

Postadres

Postbus 2126
7900 BC Hoogeveen

E-mail

smuijsson@rovecom.nl

Website