Content

Hotel ZwartewaterOns hotel ligt ver van de snelweg, middenin een prachtig natuurgebied en in het gezellige havenplaatsje Zwartsluis aan het Zwartewater.

Logeren in ons hotel is verwend worden. Alle kamers hebben een douche en/of bad, toilet, telefoon, radio, kleurentelevisie en data aansluiting. Bovendien is een aantal kamers voorzien van minibar en airconditioning. U kunt op basis van logies&ontbijt OF op basis van halfpension bij ons overnachten. Aankomsten kunnen in principe elke dag na de lunch. Het vertrek is op de laatste dag na het ontbijt.

VERGADER- & CONGRESCENTRUM:
Hotel ” Zwartewater “ is ook een heel veelzijdig vergader- en congrescentrum. Met vele vergaderruimtes. Zowel voor 10 als voor 500 personen kunnen wij te allen tijde van dienst zijn. Tevens beschikken wij over diverse audio- visuele middelen.
Wij hebben verschillende vergaderarrangementen, welke wij u op verzoek gaarne toezenden.

BUFFETTEN, RECEPTIES & BEDRIJFSFEESTEN:
Groepen zijn bij Hotel Zwartewater niet snel te groot. In onze informatiemap staan verschillende groepsarrangementen. Wij hebben zalen die geschikt zijn om in te barbecuen of voor één van onze beroemde buffetten, bruiloften, recepties en speciale diners. Wij hebben er altijd een passende zaal voor.Bezoekadres

De Vlakte 20
8064 PC Zwartsluis

Telefoon

038 3866444

Contactpersoon


Arjan van Driesum
06 83905678

Postadres

De Vlakte 20
8064 PC Zwartsluis

E-mail

sales@hotel-zwartewater.nl

Website