Content

Huis ten WoldeOntspanning, je thuis voelen, rust, concentratie, privacy, heerlijk eten en verzorgd worden. Dat zijn de steekwoorden die ons bijzondere hotel typeren. Huis ten Wolde is een 4 sterren vergaderaccommodatie met 41 kamers, 4 vergaderruimtes en een uitgebreide Beauty & Wellness. Internet bieden wij onze gasten kosteloos aan.

Het bijzondere hotel ligt midden in een prachtige natuurlijke omgeving, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden, op slechts 750 meter van de A32, afslag 6 Frederiksoord / Steenwijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Huis ten Wolde is de perfecte uitvalsbasis voor veel activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water rondom Giethoorn. Ook kunt u bij ons fietsen huren of gebruik maken van onze fietsenstalling met oplaadpunt.

Heerlijk dineren in restaurant 'De Spijskamer'. In de bibliotheek een boek lezen bij de open haard met een kopje koffie en huisgemaakte appeltaart of kom tot rust op ons prachtige terras. Verwend worden in onze Beauty en Wellness (met sauna en Turks stoombad) en ontspannen in ons zwembad met whirlpool en peuterbad. Voor de recreërende of zakelijke gasten zijn er veel mogelijkheden tot ontspanning.

Bovenal een mooie en representatieve locatie om uw gasten onder te brengen, te vergaderen, uw feestelijke bijeenkomst te houden en uw relaties en medewerkers in het zonnetje te zetten.Bezoekadres

Onderduikersweg 6
8346 KP De Bult

Telefoon

0521 535400

Contactpersoon


Sjaak Lekkerkerker

Postadres

Onderduikersweg 6
8346 KP De Bult

E-mail

sjaaklekkerkerker@huistenwolde.nl

Website