Content

Record opkomst bij laatste Indoor in Markthallen


Ruim 140 bezoekers bevolkten afgelopen donderdag het VIP-terras van de Businessclub in de Markthallen tijdens Indoor Meppel. Daarmee werd het record van 2002, toen 130 BC'ers op deze traditie afkwamen, ruimschoots verbroken.

Het laatste Indoor Meppel in de Markthallen heeft dus in ieder geval één record gebroken. Of het vertrek uit de marktante hallen er direct mee te maken heeft is moeilijk te meten, maar veel BC'ers lieten donderdagavond weten te hopen dat het Indoor behouden blijft voor Meppel. De gezellige, bijna kneuterige, ambiance draagt zeker een belangrijk steentje bij aan het imago van het Indoor. Voor de BC'ers die op het evenement afkomen speelt de traditioneel grote opkomst ook een grote rol.
Zij kwamen donderdagavond dan ook ruimschoots aan hun trekken, want druk was het zeker. Terwijl de verschillende combinaties hun parcours aflegden, vermaakten de BC'ers zich uitstekend op het terras. Voorzien van een drankje en een hapje werd er stevig genetwerkt en werd hier en daar driftig gefilosofeerd over de toekomst van het Indoor. Daarbij stond als een paal boven water dat er door de BC in ieder geval minstens twee tradities in stand worden gehouden: de BC-bijeenkomst op donderdagavond én de voorzitter die als laatste weg gaat.
Een sfeerimpressie van deze gedenkwaardige avond vind je in het fotoalbum op deze site.

naar het nieuwsoverzicht