Content

Hulskamp verrast Businessclub


Een kleine veertig BC'ers vertrok donderdag 19 maart naar het hoofdkantoor van Hulskamp Audiovisueel in Utrecht en keerde 's avonds met een aantal rijke ervaringen weer terug.

De veertig vertrokken rond de klok van half twaalf vanaf het NS busstation in de nieuwste touringcar van Boerhof naar Utrecht. Na de nodige welkomstwoorden en een lunch kregen de aanwezigen een verassende dvd-presentatie van Hulskamp te zien. Deze werd namelijk getoond tijdens de eerste en laatste aflevering van BIZNIZ TV, een speciaal voor de BC geproduceerd businessprogramma gepresenteerd vanuit een Meppel decor in de Hulskamp studio. Ook bij aankomst in Utrecht werden de BC'ers verrast, door de grote welkomstboodschap in het metersgrote LED-scherm op het terrein van Hulskamp.

Na een kop koffie met zoete versnapering kregen de BC'ers instructies over het maken en produceren van een reclamefilm, de opdracht van de middag. Nadat de groep in kleinere groepjes verdeeld werd, was het vervolgens ieder voor zich. Verdeeld over de verschillende kantoren in het gebouw schreef iedere groep zijn eigen script, werden de taken verdeeld en werden daarop de beelden geschoten op film. En waar de een ervoor koos om binnnen naar inspiratie en geschikte lokaties te zoeken, toog de ander naar buiten om op het grote industrietterrein naar goede ideeën te zoeken. Het resultaat van deze inspanningen werden aan het eind van de middag in een IDOLS-achtige setting gepresenteerd aan het publiek én een professionele jury. Zij bekeken en beoordeelden de vijf vakkundig gemonteerde reclamefilmpjes. Winnaar bij het publiek, bestaande uit BC'ers en personeel van Hulskamp, werd het team van Rinus Vermet. Het team van Klaas Spijkerman c.s. won bij de jury. Overall winnaar werd echter het team van Anis Jadib. Zij hadden gemiddeld de hoogste score behaald en gingen er vandoor met de begeerde Oscar, het personage uit Sesamstraat. Na deze spannende middag werd er in de studio van Hulskamp nog genoten van een Italiaans buffet. Na een warme kop koffie en een nog warmer afscheid keerde de BC weer huiswaarts. In de bus overheerste een voldaan gevoel en werd teruggekeken naar een succesvolle bijeenkomst waarvan het resultaat binnenkort ook in beeld op deze site te zien valt....

naar het nieuwsoverzicht