Content

Businessclub sluit in stijl het jaar af

Businessclub sluit in stijl het jaar af

De Businessclub heeft donderdagavond 30 december in de hal van het Stadhuis het jaar in stijl afgesloten. De jaarlijkse Oudejaarsbijeenkomst werd door ruim 150 bezoekers bezocht.

De avond werd vlak na half negen geopend met de traditionele Oudjaarstoespraak van voorzitter Harry Helmich. Hij keek daarbij niet alleen terug, maar ook vooruit en gaf de aanwezigen daarmee een doorkijkje naar 2011 waarin het bestuur van de BC zich nog meer gaat inzetten voor de kwaliteit van het netwerken. Burgemeester Jan Westmaas keek in zijn rede ook alvast vooruit naar het komende jaar waarin ook dan het verbinden weer centraal staat. Na de officiële plichten konden de bezoekers op informele wijze, en onder het genot van een drankje en een hapje, netwerken en vooral genieten van de optredens van de band Muppetstuff die, geheel in de stijl van de Top 2000, klassiekers uit de pop- en rock historie speelden. (lees meer)

Omstreeks tien uur werd de gezellige avond opgeluisterd met de bekendmaking van de Meppeler van het Jaar 2010 verkiezing. En tot grote vreugde van alles en iedereen die de lokale hermandad een warm hart toedraagt, mocht jeugdagent Henk Geerts het podium betreden om uit handen van juryvoorzitter Hans van Velzen het bronzen beeld van de Stadsomroeper uit handen nemen. Hierna ging het feest nog tot iets na middernacht door. De organisatie keek daarbij met grote tevredenheid terug op een zeer geslaagde avond.

naar het nieuwsoverzicht