Content

Hampshire Hotel Wesseling gastvrij en veelzijdigDe Open Deur Tour van maart bracht een select groepje BC'ers donderdag 31 maart naar Dwingeloo waar Hampshire Hotel Wesseling bezocht werd.

Het Dwingeler hotel is al sinds 1662 (!) een familiebedrijf en het hotel behoort daarmee tot de oudste familiebedrijven van Drenthe. Gelukkig is het hotel met de tijd mee gegaan en dat resulteert in een modern hotel met dito voorzieningen en faciliteiten waar gasten nog op ouderwets gastvrije wijze ontvangen worden. Dat gold ook voor de BC'ers die Wesseling bezochten en door de zeer sympathieke directeur Mark Bergmans ontvangen werden met koffie en huisgemaakte appelcake. Na de introductie van onder andere Lia Hoekman en Mark volgde een rondleiding door het hotel en konden de BC'ers met eigen ogen zien dat Hampshire Hotel Wessling kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Omdat alle 23 hotelkamers bezet waren konden die helaas niet bezocht worden anders had men ook daar ervaren dat je niet in de Randstad hoeft te zijn om in luxe kamers te overnachten. en de aan de overzijde gelegen Grand Café De Brink, die ook over tien hotelkamers beschikt. Na een bezichtiging van de ultramoderne keuken, waar met grote regelmaat kook workshops gegeven worden en waar ook de huisgemaakte producten worden gemaakt, eindigde de tour traditioneel met een borrel. Wesseling liet haar gasten uit Meppel daarbij proeven van enkele zeer verfijnde amuses die de BC'ers zeer goed smaakte.

Aan de overzijde van Wesseling is Hotel De Brink gevestigd en deze voormalige concurrent behoort sinds enkele jaren ook tot Hotel Wesseling. In De Brink, die binnenkort door het leven zal gaan als Grand Café De Brink, zijn ook nog eens 10 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Na een bezichtiging van de ultramoderne keuken, waar met grote regelmaat kook workshops gegeven worden en waar ook de huisgemaakte producten worden gemaakt, eindigde de tour traditioneel met een borrel. De keukenbrigade van Hampshire Hotel Wesseling liet haar gasten uit Meppel daarbij proeven van enkele zeer verfijnde amuses die de BC'ers zeer goed smaakte.

naar het nieuwsoverzicht