Content

Massale opkomst bij workshop Social MediaSocial Media is momenteel erg hot en dat bleek afgelopen donderdag bij de workshop 'Social Media in Business' ook in Meppel het geval te zijn. Liefst 130 BC'ers en gasten waren erbij.

Het plein voor het Arcus gebouw aan de Werkhorst stroomde donderdagmiddag 12 mei tegen twee├źn gestaag vol met belangstellende ondernemers die vol verwachting uitkeken naar de drukst bezochte bijeenkomst van dit seizoen (!). Onder de aanwezigen bevonden zich niet alleen zo'n honderd BC'ers, maar ook leden van ICC Parkmanagement. De kruisbestuiving tussen beide organisaties, die ieder een andere doelstelling hebben, blijkt aan populariteit te winnen en zal ook in de toekomst vaker plaatsvinden. (lees meer)

De workshop in het auditorium van Arcus bleek niet alleen inhoudelijk bijzonder informatief te zijn, presentator en docent Richard Badenhop behandelde de onderwerpen ook op zeer professionele, toegankelijke en soms humoristische wijze. Daarmee brak hij het ijs voor de deelnemers erg makkelijk waardoor menigeen het aandurfde om vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Mede hierdoor kon de workshop als een groot succes betiteld worden.

De workshop werd omstreeks vijf uur afgesloten en werd buiten op het geïmproviseerde, maar niet minder gezellige terras opgevolgd door een vermakelijke netwerkborrel die tot zes uur duurde. De vele enthousiaste reacties van de deelnemers bewezen dat de Businessclub een goede keuze had gemaakt bij het bepalen van dit onderwerp als thema van de bijeenkomst. Zie voor meer informatie: www.socialcrm.nl

naar het nieuwsoverzicht