Content

Grote belangstelling voor seizoensopeningHet lopende seizoen moet nog worden afgesloten en toch werpt de BC haar blik al vooruit naar volgend (jubileum)seizoen. En het eerste schot is ook meteen raak.

Donderdagmiddag 30 juni zetten we met een zomeravondborrel bij Arend Benthem een dikke punt achter een zeer geslaagd, negentiende Businessclubseizoen. We begonnen september vorig jaar spectaculair met een bezoek aan Meyer Werft in Papenburg en Kasteel Coevorden. Dit hoogtepunt werd gevolgd door vele anderen waarvan de workshop Social Media in Business op 12 mei wellicht het meest in het oog sprong. (LEES MEER)

Op 6 september start het nieuwe seizoen, dat in het teken gaat staan van het 20-jarig jubileum van de Businessclub, met Snorrend rondje Nijeveen. Dit actieve evenement, waarvoor de deelnemers zich per solex van bedrijf naar bedrijf verplaatsen, kan zich verheugen op zeer grote belangstelling. Drie uur nadat de agenda geopend was, zat de deelnemerslijst al tjokvol. Voor degenen die nu achter het net vissen, komend seizoen dienen zich nog enkele kansen aan om een jubileumevenement bij te wonen...

naar het nieuwsoverzicht