Content

Charles Ruffolo: een tornado in De HavixhorstDe Businessclub Masterclass 'Netwerken' met netwerkspecialist Charles D.A. Ruffolo is een groot succes geworden. Bijna 150 ondernemers volgden ruim twee uur met ingehouden adem de lessen van 'Ruf'.

Van Bill Clinton, Al Gore, Ivo Niehe, Richard Branson of het kopen van een vliegdekschip van de US Navy naar de Havixhorst is maar een kleine stap in de wereld van Charles D.A. Ruffolo. Die wereld is namelijk via allerlei netwerkverbindingen aan elkaar geknoopt en als je volgens de leer van 'The Ruf' leeft, dan kun jij als ondernemer ook naast de groten der aarde komen te staan. Leef, adem en slaap daarbij dan wel met de volgende principes: begin met je netwerk, ken je netwerk, verbind je met je netwerk, voed je netwerk en tot slot: geef aan je netwerk.

Bijna 150 ondernemers uit de regio beleefden de Rufshow als een tornado in het stormseizoen. De geboren Amerikaan die na zijn diensttijd in Nederland is blijven 'hangen' vermaakt zijn publiek niet alleen met wijze netwerklessen, waarbij hij niet schroomt om jou pardoes uit het publiek te trekken en te betrekken in zijn betoog. De flamboyante Ruffolo zou ook als standup comedian niet misstaan bij Boom Chicago of de Comedytrain in Amsterdam. Een avond met de NetworKing is daarom niet alleen heel erg leerzaam, maar ook erg vermakelijk.

naar het nieuwsoverzicht