Content

Reestmond geeft het goede voorbeeld

Reestmond geeft het goede voorbeeld

Twee leden van de Businessclub hebben elkaar op zakelijk gebied weten te vinden. Reestmond neemt afdrukapparatuur af van Noordhuis.

Reestmond heeft onlangs een contract getekend voor afname van multifunctionele afdrukapparatuur van Noordhuis in Meppel. Hieraan gekoppeld is een vijf jaar durende overeenkomst voor service en onderhoud van deze apparatuur.

Voor die tijd had Reestmond een dergelijk contract met een landelijk opererend concern, maar Reestmond heeft nu heel bewust gekozen voor een lokale zakenpartner.

Het gaat om twintig machines, die binnen alle afdelingen van Reestmond worden gebruikt. Algemeen directeur Gert Veld: 'Reestmond maakt gemiddeld 60.000 printjes per maand. Dit waren er 75.000, dus we hebben nu al een behoorlijke vermindering en daarmee ook een besparing bereikt. Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is voor ons natuurlijk van groot belang. Noordhuis kon dit bieden. Het leverde zelfs een aanzienlijke extra besparing in de kosten op.' Op bijgaande foto ondertekenen BC'ers Gert Veld en Jack Petter namens Noordhuis de contracten. (Bron: Meppeler Courant)

naar het nieuwsoverzicht