Content

Jaques Tichelaar te gast bij alternatief Prinsjesdagontbijt

Jaques Tichelaar te gast bij alternatief Prinsjesdagontbijt

CdK Jaques Tichelaar is de hoofdgast van het Alternatief Prinsjesdagontbijt op donderdagochtend 13 september, de ochtend na de verkiezingen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, toen onder andere Loek Hermans en Jack de Vries te gast waren, beschouwen we nu eens niet de Miljoenennota maar de Tweede Kamer verkiezingen.

Dat doen we dus onder andere met CdK Jacques Tichelaar die als geen ander in staat is om de uitslag te duiden. De voormalige fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer was als onderhandelaar betrokken bij de totstandkoming van het vierde kabinet Balkenende. Hij weet dus ook welke processen daags na de verkiezingen op gang komen. Daarnaast horen we graag wat de uitslag voor gevolgen heeft voor de noordelijke economie.

Naast Jacques Tichelaar zijn ook de Meppeler burgemeester Jan Westmaas, directeur Mas Boom van Boom regionale uitgevers, directeur Chéry Wortelboer van de Rabobank Meppel - Steenwijkerland, Eric Grotens vestigingsleider van de Tamek Groep in Zwolle en René de Heer, wethouder Economische Zaken in Zwolle te gast. Met hen gaan we ook terugkijken op de verkiezingen. En jij natuurlijk ook, want zoals je van ons gewend bent neem je deel aan de discussie en kun je vragen stellen.

Het ontbijt start om 07.00 uur. Om 08.00 uur beginnen we met beschouwen en discussiëren. Plaats van handeling is traditiegetrouw het kantoor van de Rabobank op Blankenstein.

naar het nieuwsoverzicht