Content

Van den Berg is de 'Leukste kapsalon van Drenthe'

Van den Berg is de 'Leukste kapsalon van Drenthe'

Lucel en Femke van den Berg wisten al dat ze de leukste van De Wolden waren, maar nu zijn ze ook de leukste van Drenthe. Laatste vraag die overblijft: wordt Van den Berg Hair & Beauty ook de leukste van Nederland?

De titel ‘Leukste en best beoordeelde kapsalon van Drenthe’ doet van den Berg toch wel wat. Lucel: ‘Dit geeft zeker een goed gevoel. We beschouwen het als de kroon op ons werk. De afgelopen vijftien jaar is er flink geïnvesteerd. Er zijn meerder verbouwingen en uitbreidingen geweest, twee keer hebben we een pand van de buren aangekocht en er bij aangetrokken. Met de schoonheidssalon hebben we nu alles onder een dak’. En dat is nog niet alles. Want sinds enkele weken is er ook een Fish Spa bij gekomen. Hierin zwemmen ongeveer vierhonderd Garra Rufa visjes. Deze visjes sabbelen dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid. Tijdens het sabbelen scheiden de Garra Rufa visjes een hoeveelheid enzymen af die een verzorgende en vitaliserende werking hebben op de onderliggende huid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en eventuele stress/spanning verlaat het lichaam.

Op 5 november doen ze nog een gooi naar de titel ‘Leukste kapsalon van Nederland’. Om dit te winnen moet Van Den Berg zich presenteren voor een vakjury in Utrecht. (Foto en Bron: Ruinerwold.info)

naar het nieuwsoverzicht