Content

De postbode was erbij: Carla Troost won

De postbode was erbij: Carla Troost won

De traditionele en dit jaar zeer spraakmakende Kerstborrel van de Businessclub kende dit jaar vele winnaars maar er kon maar een de beste zijn en dat was Carla Troost.

Noordhuis b.v. trad dit keer als gastheer op van de jaarlijkse kerstborrel van Businessclub Meppel en dat lokte zo'n zeventig ondernemers naar de Industrieweg in Meppel. De sfeer- en stijlvolle ambiance bij Noordhuis en de gastvrije ontvangst door de brigade van Restaurant De Toekomst vormden de ideale ingrediƫnten voor een gezellige en informele sfeer.
In zijn openingswoord dankte voorzitter Harry Helmich de grieperige directeur Jack Petter van Noordhuis voor de gastvrijheid. Harry Helmich blikte terug op een succesvol jubileumjaar voor de BC en stond daarbij even kort stil bij alle netwerkevenementen van dit jaar. En hoewel de economische crisis ook de BC heeft geraakt - het ledenaantal is in 2012 iets lager geworden - is de kwaliteit toegenomen, zo meldde de voorzitter. Zo heeft de introductie van de Businessclub app voor nog meer traffic op onze website gezorgd. "Jaarlijks bezoeken nu meer dan 20.000 bezoekers onze website."

De Grote Businessclub Kerstquiz werd dit jaar gewonnen door Carla Troost. Zij wist alle 14 vragen over het afgelopen Businessclubjaar foutloos te beantwoorden en won daarmee een prachtige design bureaustoel die beschikbaar was gesteld door Noordhuis.
Tussen de quizrondes genoot het gezelschap van de culinaire kunsten van Restaurant De Toekomst die vier gangen serveerde en daarmee de kerststemming tot een hoogtepunt wist te brengen.

En mocht je je afvragen wie de postbode op de foto van Henri Santing is, en wat de reden was van zijn bezoek: vraag dat de volgende keer aan een BC'er die erbij was....

naar het nieuwsoverzicht