Content

Beursvloer Meppel: handel met gesloten beurzen

Beursvloer Meppel: handel met gesloten beurzen

Donderdagmiddag 7 maart wordt in Ogterop vanaf 16.00 uur de eerste Maatschappelijke Beursvloer Meppel gehouden. Doelstelling is wensen en behoeften van maatschappelijke organisaties en bedrijven met elkaar te verbinden.

Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op donderdagmiddag 7 maart. De sfeer is informeel en dynamisch. Doel: het maken van een match. Wat de een biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Voorbeeld
Een EHBO-vereniging zoekt een trainingsruimte voor dinsdagavond; een school stelt zijn personeelskantine beschikbaar en krijgt in ruil daarvoor voor 2 medewerkers een training Bedrijfshulpverlening. Medewerkers van de afdeling Personeel en Organisatie van een bank trainen jongeren in een achterstandswijk op sollicitatievaardigheden. In ruil daarvoor verzorgen de jongeren een rap-optreden tijdens het zomerfeest van deze bank.

Meer informatie of opgeven: www.beursvloermeppel.nl

naar het nieuwsoverzicht