Content

Wim Post vertrekt, Anke Boelens komt

Wim Post vertrekt, Anke Boelens komt

Bestuurslid Wim Post treedt per 1 juli terug uit het bestuur van Stichting Businessclub Meppel. Hij wordt opgevolgd door Anke Boelens. Wim was sinds 2005 bestuurslid.

Wim Post was al vanaf de oprichting van de Businessclub in 1992 als actief lid betrokken bij het netwerk. Aanvankelijk als ondernemer, Wim was eigenaar van Meijer's Assurantiekantoor, en na zijn pensionering als bestuurslid Ledenzaken. In die hoedanigheid verwelkomde Wim de afgelopen acht jaar vele tientallen nieuwe leden en wees hen de weg in het netwerk. Nu heeft Wim te kennen gegeven het stokje over te willen dragen aan een representant van de nieuwe generatie ondernemers. Hij kijkt met veel plezier terug op de afgelopen acht jaar en spreekt de wens uit nog lang te mogen genieten van het netwerk. Het bestuur dankt Wim voor zijn inzet en zal op passende wijze afscheid nemen van zijn bestuurslidmaatschap.

Wim wordt opgevolgd door Anke Boelens (34) die sinds 2007 lid is van Businessclub Meppel. Het bestuur is erg verguld met de toetreding van Anke en kijkt uit naar de samenwerking.

naar het nieuwsoverzicht