Content

Win kaarten voor Live in Meppel

Win kaarten voor Live in Meppel

Op 6, 7 en 8 september wordt in Meppel het stadsfestival 'Live in Meppel' gehouden. De Businessclub verloot onder zijn leden 10 kaarten voor een van de concerten op vrijdag- of zaterdagavond.

Live in Meppel is een stadsfestival dat zijn weerga in Nederland niet kent. Met (inter)nationale topacts zoals Ed Kowalczyk die de singer songwriter was van de Amerikaanse superband Live, en Bløf. Maar ook het grote talent van Elske ter Wal kan bewonderd worden. De Businessclub heeft 10 kaarten (5x2) die we verloten onder onze leden. De winnaars mogen kiezen of zij op vrijdag- of op zaterdagavond Live in Meppel gaan bezoeken.

Kidsfestival
Behalve de concerten is er meer te beleven. Op de zaterdag wordt het programma overdag volledig in beslag genomen door het Kidsfestival. Een dag plezier voor de kinderen. Zingen, dansen, spelen, springen en ontmoetingen met bekende artiesten. Knutselen, klimmen, klauteren, glijden en lekker meezingen en klappen tijdens optredens van Kabouter Plop, Bultje en Keet. Rabo Cityrun
Op zondag wordt de Rabo Cityrun gehouden. Zo'n 2.000 lopers draven dan 4 mijl over het stadsparcours door de Meppeler binnenstad. Je kunt je nog inschrijven, zowel als individu als bedrijf.

naar het nieuwsoverzicht