Content

Ontwerp Saris genomineerd voor beste skybox van Nederland

Ontwerp Saris genomineerd voor beste skybox van Nederland

De Ringmeestersbox van FC Twente, ontworpen door Esther Lammerink van Saris, is genomineerd voor de titel De Beste Skybox van Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door VoetbalZaken en BNR SportZaken.

De Skybox van Ringmeesters werd door de BC in mei 2012 nog bezocht tijdens een netwerkevenement in de Grolsch Veste. Trots vertelde Esther toen dat zij niet alleen het ontwerp had verzorgd, maar ook de projectleiding had bij de realisatie van de skybox.

“Alle eredivisieclubs hebben hun beste skyboxen genomineerd. De vakjury beoordeelt op criteria aankleding, rendement, bezetting en concept, maar ook op basis van alle stemmen welke 10 skyboxen tot de beste van Nederland behoren”, legt directeur VoetbalZaken Kenneth Goudmijn uit. “De beste skybox van Nederland wordt vervolgens gekozen door ondernemers en luisteraars van BNR die hun stem uitbrengen op onze website.”

In het programma BNR Sportzaken, elke zaterdag tussen 12 en 13 uur te beluisteren op BNR, zal er voortdurend aandacht zijn voor de verkiezing. De winnaar wordt op 12 oktober door presentator Humberto Tan bekendgemaakt en in de uitzending geïnterviewd. Tan maakt tevens onderdeel uit van de vakjury, waarin ook sportmarketingdeskundige Frank van den Wall Bake en Ruud van der Knaap, manager voetbal bij Triple Double sportmarketing, plaatsnemen.

Op www.voetbalzaken.nl/besteskybox is de volledige lijst van genomineerde skyboxen terug te vinden en kan op elke skybox gestemd worden.

naar het nieuwsoverzicht