Content

Blind Businessclub Date PEC Zwolle - AZ

Blind Businessclub Date PEC Zwolle - AZ

Wil je een keer naar een thuiswedstrijd van PEC Zwolle dat meer oplevert dan alleen een mooie wedstrijd beleven? Doe dan mee met de Blind Businessclub Date.

De Businessclub en PEC Zwolle hebben samen de Blind Businessclub Date bedacht. Doelstelling van de BBD is om BC'ers duurzaam met elkaar te verbinden.

De tweede Businessclub Blind Date is zondagmiddag 27 oktober. Dan speelt PEC Zwolle om 14.30 uur thuis tegen AZ.

De spelregels zijn heel simpel. Wij hebben bij acht thuiswedstrijden van PEC Zwolle 2 mooie businessplaatsen gereserveerd. Voor, tijdens en na de wedstrijd heb je toegang tot Businessclub 'De Ondernemer'.

Als je meedoet kun je je alleen aanmelden met 1 persoon. Uit alle aanmeldingen loten wij 2 winnaars. De gelukkigen worden door ons persoonlijk op de hoogte gebracht. Maar jullie weten van elkaar niet dat jullie samen de wedstrijd gaan bezoeken. Je treft elkaar pas op de dag/avond van de wedstrijd in het stadion bij de informatiebalie. Daarna gaan jullie met elkaar naar Businessclub 'De Ondernemer' voor een koffie of drankje (op eigen rekening) en bekijken daarna de betreffende wedstrijd. Na afloop is er nog gelegenheid om na te beschouwen in de Businessclub.

We hebben een paar voorwaarden aan deelname verbonden. Natuurlijk moet je op komen dagen als je uitgeloot bent. Afmelden is, behoudens privé omstandigheden, geen optie. Daarnaast moet de Blind Date ergens toe leiden. Dat kan zijn een concrete afspraak tot zaken doen. Maar ook het maken van een verbinding in elkaars netwerken kan. De laatste voorwaarde is dat je ons een foto en een kort verslag stuurt zodat we allemaal kunnen lezen waartoe de Blind Businessclub Date heeft geleid.

naar het nieuwsoverzicht