Content

Verslag van eerste Businessclub Blind Date

Verslag van eerste Businessclub Blind Date

De eerste Blind Date is volgens de twee deelnemers een succes geworden. Lees hieronder het verslag van Judith Veldhuis - Lampe over haar ontmoeting met Erik Niezen....

Door Judith Veldhuis - Lampe
Zaterdagavond kwart voor acht. Op mijn eenenveertigste mijn eerste blind date. Ooit. Als hockeyliefhebber naar een voetbalwedstrijd. Waar ging het mis? Gelukkig diende zich daar een heel aardige jongeman aan. Ook zijn eerste blind date ooit, en zeker geen voetballiefhebber.

De match was er een met een gouden randje: een advocaat en een makelaar. Beiden gespecialiseerd in ondernemers en beiden werkzaam in het vastgoed. Over en weer genoeg voor elkaar te betekenen; de eerste concrete afspraken zijn al gemaakt. Netwerken is nog niet zo moeilijk: kijk wat je deelt en deel.
De wedstrijd daarentegen liep anders af. ‘Onze jongens’ lieten punten liggen en hebben de nummer 1 positie niet heroverd. Maar wij raden de Blind Business Date iedereen aan: voetbal heeft kennelijk meer met netwerken te maken, dan uitsluitend de bal in het net te werken. Voor herhaling vatbaar!

naar het nieuwsoverzicht