Content

Een evenement met kloten en wijn

Een evenement met kloten en wijn

Onder bijna ideale omstandigheden heeft de Businessclub de herfst ervaren in de feeërieke omgeving van IJhorst waar een spelletje klootschieten gevolgd werd door een smakelijke wijnproeverij.

Waar ondernemers een spel spelen willen ze ook altijd winnen. Dat was donderdag 17 oktober niet veel anders toen zo'n veertig BC'ers in groepen van vier of vijf personen zich al klootschietend een weg baanden door de herfstachtige omgeving van IJhorst. De spelregels van het aloude balspel zijn simpel. Welke groep weet de met lood gevulde houten bal in het minst aantal worpen naar de eindbestemming te krijgen. Die bestemming betrof de Kasteelhoeve waar naast een 12-tal smaakvolle wijnen ook een culinair hoogwaardig hapjesbuffet stond te wachten. Eer het hongerige 'volk' kon aanvangen werden eerst de winnaars van het klootschieten geëerd met een heerlijke fles wijn.

Onder leiding van Roel Popma genoot de inmiddels tot ruim vijftig personen gegroeide groep daarna in een authentieke sfeer van al het lekkers. Ideale omstandigheden voor een stevig netwerkgesprek waarin de nodige verbindingen of afspraken gemaakt werden.

naar het nieuwsoverzicht