Content

Roel Nekeman gaat, Rob Reinink komt

Roel Nekeman gaat, Rob Reinink komt

Tijdens de Kerstborrel van de Businessclub, die bij Bakker TIB gehouden werd, heeft voorzitter Harry Helmich het vertrek van vice-voorzitter Roel Nekeman bekend gemaakt. Roel wordt opgevolgd door Rob Reinink.

In een sfeervolle ambiance toosten bijna honderd Meppeler ondernemers en hun relaties op een succesvol Businessclub jaar. Voorzitter Harry Helmich refereerde in zijn toespraak aan de vele succesvolle, want goed bezochte, evenementen die de BC dit jaar georganiseerd heeft. Een van de hoogtepunten betrof het Netwerk Connectevent in augustus waarmee de brug naar de Zwolse netwerken gebouwd is. Dit evenement, dat samen met PEC Zwolle georganiseerd wordt, krijgt komend jaar een vervolg waarbij dan Meppel als gastheer optreedt.

Roel Nekeman
Harry Helmich kondigde in zijn rede ook het aanstaande vertrek aan van Roel Nekeman die na 13 jaar zijn bestuurswerkzaamheden beƫindigd. Het bestuur heeft in Rob Reinink een zeer bekwame opvolger van Roel gevonden. Roel blijft tot het voorjaar nog betrokken bij het bestuur om Rob zodoende voldoende tijd te geven zich in te werken.

naar het nieuwsoverzicht