Content

Kwaliteit is vaak dichterbij dan je denkt

Kwaliteit is vaak dichterbij dan je denkt

De Businessclub bracht donderdag 23 januari bedrijfsbezoeken aan Hilmar Industries in Hoogeveen en McDonalds in Meppel. Daarbij bleek dat je voor boeiende bijeenkomsten niet altijd lange reizen hoeft te maken.

Een bus vol BC'ers zette aan het eind van de middag koers naar Hoogeveen waar de ondernemers enthousiast werden ontvangen door Eric Koele, directeur van Hilmar Industries. Tijdens een korte presentatie schetste hij zijn loopbaan en vertelde hij vol passie over de activiteiten van Hilmar. Hierna volgde een rondleiding door het bedrijf zodat de BC'ers nog meer te weten kwamen over de vele innovaties die Hilmar heeft gedaan.

Vanuit Hoogeveen zette de BC weer koers naar Meppel waar Danny Olinga van McDonalds de groep gastvrij ontving in zijn Meppeler vestiging van de fastfoodketen. Na het eten werd de groep gesplitst en kreeg het ene deel een presentatie te zien over het succesvolle concept van McDonalds en het andere deel werd letterlijk een kijkje in de keuken gegund. En net als bij Hilmar bleek ook daar dat je voor een waardevolle netwerkbijeenkomst niet altijd ver hoeft te reizen.

naar het nieuwsoverzicht