Content

Duurzaam Rondje Drenthe op 24 april

Duurzaam Rondje Drenthe op 24 april

De Businessclub introduceert weer een geheel nieuw concept: het Duurzaam Rondje Drenthe. Op donderdag 24 april wordt het gehouden en het is een nieuwe vorm van kennis delen en verbindingen maken.

Het Duurzaam Rondje Drenthe is een competitief evenement waarbij samengestelde teams van maximaal vier personen per auto - beschikbaar gesteld door Toyota Van der Linde - een route rijden waarbij ze acht locaties of bedrijven bezoeken die het thema duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze locaties worden aan de hand van coördinaten bekend gemaakt. Vindt het team de locatie, wordt hiervan het bewijs geleverd door middel van een teamfoto die via WhatsApp naar de (wedstrijd)jury verstuurd wordt. Na ontvangst van de foto krijgt het team drie vragen teruggestuurd en wordt de tocht vervolgd naar de volgende locatie.....

Luchtballon
Het team dat alle locaties heeft gevonden en dit heeft bewezen, en het Duurzaam Rondje in het minst aantal kilometers heeft voltooid, en daarbij ook nog eens de meeste vragen goed beantwoordt heeft wint, en gaat de lucht in met een luchtballon van Toyota. Bij gelijke stand wint het team dat de meest originele foto's heeft gestuurd.

De teams worden door de organisatie samengesteld en van tevoren bekend gemaakt. De teams verzamelen zich op 24 april om 11.45 uur bij Toyota Van der Linde op Blankenstein. Daar starten we met koffie en wat lekkers. Vanaf 12.30 uur start het Duurzaam Rondje Drenthe. Bij vertrek krijgt ieder team een envelop met daarin de coördinaten van de locaties. De tocht neemt ongeveer 5 uur in beslag zodat de eerste teams omstreeks 17.30 uur weer terug zijn bij Van der Linde. Daar gaan we dan nog met elkaar eten en huldigen we het winnende team.

naar het nieuwsoverzicht