Content

Beursvloer kan steunen op hulp leden Businessclub

Beursvloer kan steunen op hulp leden Businessclub

De Maatschappelijke Beursvloer Meppel kan rekenen op de hulp van een grote groep leden van de Businessclub. Volgende week donderdag wordt geprobeerd dit bedrag te overtreffen.

Op de Beursvloer Meppel komen bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en overheid rechtstreeks met elkaar in contact. Er wordt gereageerd op vraag en aanbod met het doel om tot een match te komen. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Businessclub Meppel
De Beursvloer wordt georganiseerd met steun van een groep bekende Meppeler organisaties die stellig geloven in het succes. Op de Beursvloer Meppel 2013 hebben ruim 200 deelnemers in totaal 88 matches gemaakt ter waarde van € 43.290,-. De organisatie is in handen van een stichting waarin een viertal BC'ers zitting hebben: Boom regionale uitgevers, Rabobank Meppel - Steenwijkerland, De Stouwe en Reestmond. De stichting wordt ondersteund door een werkgroep met daarin ook weer een aantal BC'ers: Danny Pol Netwerken, Schouwburg Ogterop, Lever Netwerk notarissen, Time Star Media en Werkplan Uitzendbureaus. 

naar het nieuwsoverzicht