Content

Geslaagde verbinding bij Blind Businessclub Date

Geslaagde verbinding bij Blind Businessclub Date

Gert Boerhof en Toby Hassenfras zijn dankzij de Blind Businessclub Date, die de BC samen met PEC Zwolle organiseert, aan elkaar gekoppeld. Hoe dit ging lees je in het verslag van beide heren.

Laten we dit verslag starten met Peter van der Waart, speler van PEC Zwolle ’82. Hij speelde 46 wedstrijden in het eerste van PEC en scoorde daarbij 16 goals. Aardige cijfers  maar niet iemand de geschiedenisboeken in gaat als “Mister Zwolle”. Echter, wel de man die er voor zorgde dat PEC in de nazomer van 1987 wist te winnen van FC Groningen. Dit was dan ook direct de laatste overwinning van de Blauwvingers op de mannen uit het hoge Noorden.

Conclusie: Het is tijd voor een nieuwe overwinning, en dat zou dan moeten gebeuren op vrijdag 4 april 2014, in het prachtige onderkomen van PEC Zwolle, het IJsseldelta stadion. De BC Meppel "Blinddate" zorgde ervoor dat wij, Gert Boerhof en Toby Hassefras, aan elkaar werden gekoppeld.

De avond begint het het ophalen van de kaarten om vervolgens een versnapering in de ruime en mooie business lounge te halen. Een aantal bekenden de hand geschud, en vervolgens richting tribune. Een uitverkocht huis, bijna standaard bij PEC Zwolle tegenwoordig, en ook het uitvak was afgeladen. De wedstrijd bracht helaas in het eerste bedrijf niet wat we hadden gehoopt, PEC Zwolle kon niet, en FC Groningen hoefde niet zo nodig. Met het talent, de levensgevaarlijke spits Zivkovich, heeft FC Groningen een troefkaart in handen, en is elke mogelijkheid direct een kans. Na de rust werd de wedstrijd iets aantrekkelijker, en uiteindelijk trok FC Groningen aan het langste eind.

Uitgerekend ex PEC Zwolle verdediger Botteghin wist het net te vinden voor de Groningers, dit zou direct het enige doelpunt van de wedstrijd zijn. Ook een laatste offensief kon daar niets meer aan veranderen.

Ondertussen hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt elkaar wat beter leren kennen, gemeenschappelijke contacten passeren de revue, als ook de liefde voor het voetbal. Tot slot nog een paar drankjes gedronken, elkaar toegevoegd op de bekende social media sites en een golfafspraak gemaakt. Daar zal er verder worden gesproken wat wij in de nabije en verdere toekomst voor elkaar kunnen betekenen.

 

Businessclub en PEC Zwolle, bedankt voor de goede service, deze avond was wat ons betreft zeer geslaagd!

 

Gert Boerhof & Toby Hassefras

naar het nieuwsoverzicht