Content

Meppel maakt zich op voor tweede Netwerk Connectevent

Meppel maakt zich op voor tweede Netwerk Connectevent

Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar het grootschalige Netwerk Connectevent in Meppel gehouden. Het bedrijfsleven uit Meppel, Zwolle en Kampen ontmoet elkaar op 27 juni bij Meppel Culinair.

In augustus 2013 vond het eerste Netwerk Connectevent plaats in het IJsseldelta stadion, Museum De Fundatie, de Broerenkerk en het Zwolse Balletjeshuis. Tijdens het evenement - georganiseerd door PEC Zwolle en BC Meppel - werden 130 organisaties uit Meppel en Zwolle bijgepraat over de regionale economische ontwikkelingen. De Regio Zwolle is namelijk sterk in ontwikkeling. Uit onderzoek van Elsevier komt onze regio uit de bus als een van de sterkste economieën van Nederland. Eén van de sterke eigenschappen is de samenwerking van achttien gemeenten, zonder gebonden te zijn aan provinciegrenzen. Maar er valt nog winst te boeken. Om deze reden hebben BC Meppel en PEC Zwolle de handen ineengeslagen voor het tweede Netwerk Connectevent. Met steun van BC Meppel, ICC Parkmanagement, MHV, het Ondernemersfonds en Citymarketing Meppel is een programma samengesteld dat Meppel op z’n best toont.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het event. Je wordt op 27 juni vanaf 14.30 uur in Schouwburg Ogterop
ontvangen voor een warm welkom, waarna de deelnemers uiteen gaan voor een bezoek aan twee bedrijfslocaties,
zoals de Meppeler haven. Na terugkomst verplaatst het gezelschap zich naar het Wilhelminapark voor Meppel Culinair.
Je maakt hier een culinaire reis langs verschillende paviljoens. Je maakt niet alleen kennis met de plaatselijke gerechten,
maar ook vertellen de Meppel ambassadeurs u over de kenmerken van het prachtige Meppel.
De komende weken informeren wij je met meer details.


naar het nieuwsoverzicht