Content

Hillard Worst gebruikt de zomer voor een metamorfose

Hillard Worst gebruikt de zomer voor een metamorfose

Hillard Worst staat deze zomerperiode tussen de spijkers, zagen en schroevendraaiers. Zijn restaurant Zizo en Sushi en Steaks gaat op de schop. We gingen even op bezoek.

Trots leidt Hillard ons rond. Druk gebarend schetst hij de toekomstige inrichting. ‘Er komt een warm buffet à la minute. Daar liggen kleine gerechten en die worden steeds aangevuld door koks die ze ter plekke bereiden. Daarnaast wordt het bestaande voorgerechtenbuffet gesplitst. Er komt een uitgebreider saladebuffet met verse ingrediënten. Mensen kunnen zelf hun dressing maken, met oliën en verse kruiden. Daarnaast komt er een voorgerechtenbuffet met kant-en-klare gerechten en een aantal specials dat ter plekke bereid wordt.’

Niet alleen het buffetrestaurant ondergaat een verandering, dat geldt ook voor het aangrenzende à la carte-restaurant ZIZO Eten. Dit restaurantgedeelte verdwijnt en wordt een aanvulling op het succesvolle ZIZO Feesten en partijen. Volgens Hillard leent de ruimte zich uitstekend voor kleine partijen zoals verjaardagen of walking diners. Op 15 augustus opent ZIZO Live Cooking en Buffetrestaurant de deuren. (Met dank aan Meppeler Courant)

naar het nieuwsoverzicht