Content

Ankie Smid is er helemaal klaar voorNog een dikke twee weken flink aanpoten en dan opent Ankie Smid haar nieuwe dans- sport en welnessbedrijf in de nieuwe sporthal bij de scholencampus op Ezinge. We gingen even kijken.

Na twee jaar intensieve voorbereidingen is het 18 augustus dan eindelijk zover. Ankie Smid, al jaar en dag een bekend gezicht in het netwerk van de Businessclub, start dan een nieuwe fase in haar toch al rijke bestaan als onderneemster. De vertrouwde locatie aan de Prins Hendrikstraat - 1.250m2 -, waar sinds jaar en dag wekelijks een groep BC'ers fanatiek werkt aan de conditie, wordt ingeruild voor een veel grotere locatie - 2000m2 - in de nieuwe sporthal die onderdeel uitmaakt van de scholencampus op Ezinge.

Uniek
De uitbreiding is indrukwekkend. Al bij het bestijgen van de grote buitentrap naar de sporthal bekruipt je een gevoel van onoverwinnelijkheid. Het horecagedeelte dat tevens dienst doet als 'kantine' voor de sporthal is werkelijk prachtig. Er is zichtbaar nagedacht over de inrichting en details zorgen voor de ultieme sportbeleving. Uniek aan het ontwerp is dat je vanuit de horeca, waar straks niet alleen dranken verkocht worden maar ook food, uitzicht hebt op de immens grote nieuwe sporthal én op de eerste vloer van haar nieuwe fitnesszaal. Op de tweede etage zijn ook allemaal ruimtes, waaronder een schitterende danszaal. Veel van deze ruimtes bieden straks plaats aan verschillende (paramedische)diensten.

Kerstborrel
Ankie is zichtbaar trots op haar 'levenswerk'... "Ik ben er helemaal klaar voor, kan niet wachten op de opening," zegt ze met haar kenmerkende gulle lach. Die opening zal stilletjes plaats vinden. "Vanaf maandag 18 augustus, wanneer de scholen weer beginnen, ga ik starten." Een officiële opening wordt zeer waarschijnlijk gedaan samen met de scholen die de campus bevolken. Dit zal dan op grootse wijze gaan gebeuren want bij een dergelijk groot initiatief past geen bescheiden opening....
We maakten van ons bezoek aan Ankie, meteen gebruik van de gelegenheid om haar uit te nodigen om dit jaar als gastvrouw op te treden voor de traditionele, en altijd druk bezochte Businessclub Kerstborrel. Ankie Smid hoefde over dit voorstel geen seconde na te denken en een datum was dan al snel gevonden: donderdag 18 december. Wie niet zo lang kan of wil wachten is natuurlijk van harte welkom om met eigen ogen te zien hoe indrukwekkend mooi Ankies is geworden...

naar het nieuwsoverzicht