Content

Marc Jan van der Linde is glashelder

Marc Jan van der Linde is glashelder

Marc Jan van der Linde is, zoals het een goed ondernemer betaamt, altijd op zoek naar onderscheidend vermogen en dat is hem alweer gelukt. Want de Toyota dealer heeft sinds de eerste dag van deze maand GlasGarage Meppel geopend.

Het overkomt iedere autobezitter vroeg of laat wel eens: glasschade. Bij GlasGarage Meppel ben je, volgens Marc Jan van der Linde, dan aan het juiste adres voor reparatie en ruitvervanging. Maar ook voor aircoservice en kentekengraveren kun je bij GlasGarage Meppel terecht. En ook al is GlasGarage Meppel onderdeel van Toyota Van der Linde Meppel, het maakt niet uit met welk merk of type auto je rijdt. Dat geldt ook voor jouw verzekeraar of leasemaatschappij. Je kunt altijd bij Marc Jan en zijn specialisten terecht.

Wil je meer weten over deze extra service of wil je gewoon even een kijkje nemen; Marc Jan ontvangt je op zijn geheel eigen wijze, dus sowieso hartelijk, om je te informeren. Maar je kunt ook de website bezoeken: www.glasgarage.nl. Dat is dan wel minder persoonlijk….  

naar het nieuwsoverzicht