Content

Businessclub loopt voorop met samenwerking met Kennispoort

Businessclub loopt voorop met samenwerking met Kennispoort

Voorzitter Harry Helmich heeft donderdag 5 maart in het stadion van PEC Zwolle een samenwerkingsovereenkomst getekend met Kennispoort Regio Zwolle.

Zo'n vijftig bestuurders van ondernemersnetwerken uit de regio Zwolle waren aanwezig bij de ondertekening. Daaraan voorafgaand gaven Danny Pol namens Businessclub Meppel en Evert de Jong van Businessclub Steenwijkerland een presentatie over de clubs die zij vertegenwoordigen en de kansen die zij zien bij de regionale samenwerking. Zo stelde Pol dat de leden van de Businessclub door de samenwerking beter aansluiting vinden bij andere ondernemers en netwerken in de regio. Directeur Marius Woldberg van Kennispoort ziet door de samenwerking een krachtige, innovatieve en concurrerende regio dichterbij komen.

De samenwerking houdt onder andere in dat Kennispoort met zijn innovatie-adviseurs lid wordt van Businessclub Meppel. Daarnaast kan Kennispoort dankzij het uitgebreide netwerk makkelijk voor verbindingen zorgen in de diverse netwerken. Maar er worden ook gezamenlijke netwerkevenementen gehouden, al dan niet samen met andere netwerken uit de regio. De samenwerking geldt steeds voor een jaar.

naar het nieuwsoverzicht