Content

Wim Kieft gast van Businessclub en Hotel Zwartewater

Wim Kieft gast van Businessclub en Hotel Zwartewater

De Businessclub en Hotel Zwartewater hebben Wim Kieft gestrikt als gast voor het eerste netwerkevent na de zomervakantie. Op donderdag 3 september kun je als lid van de BC erbij zijn.

Hotel Zwartewater is op donderdag 3 september vanaf 17.30 uur het decor voor de eerste bijeenkomst na een hopelijk mooie zomer(vakantie). Het vermaarde horecabedrijf maakt al jaren deel uit van ons netwerk en het werd dan ook hoog tijd om samen te werken bij een hoogwaardig netwerkevent van de Businessclub.

We hebben onze krachten gebundeld en dat betekent dat de aangesloten leden op 3 september een top evenement aangeboden krijgen met als belangrijkste ingrediënt oud-voetballer en analist Wim Kieft. Hij gaat tijdens zijn presentatie in op zijn rijke carrière die hem onder andere bij Ajax, PSV en Pisa bracht. Met zijn legendarische kopbal in de dying seconds van de wedstrijd tegen Ierland tijdens het EK '88 schreef de Amsterdammer geschiedenis. Kieft kende echter ook diepe dalen in zijn leven. Een ernstige cocaïne verslaving bracht hem naar de rand van de afgrond. Ook hier zal Kieft openhartig over vertellen.

Wim Kieft vormt met zijn komst niet het enige ingrediënt voor een succesvolle bijeenkomst. Ook de culinaire kunsten van Hotel Zwartewater zullen bijdragen aan een waardige opening van het nieuwe seizoen van de BC. Wil je erbij zijn, meld je dan aan in agenda.

naar het nieuwsoverzicht