Content

Nieuwe hoofdredacteur De Telegraaf naar Prinsjesdagontbijt

Nieuwe hoofdredacteur De Telegraaf naar Prinsjesdagontbijt

Paul Jansen (47) is benoemd tot hoofdredacteur van De Telegraaf. De in politiek Den Haag soms gevreesde politiek commentator komt woensdag 16 september naar Meppel om tijdens het Prinsjesdagontbijt de miljoenennota te duiden.

Paul Jansen startte zijn carrière bij de grootste krant van Nederland in 1998 waar hij voor de Financiële Telegraaf het Nederlandse bedrijfsleven op de voet volgde. In 2002 vertrok Jansen naar Indonesië waar hij voor de krant de ontwikkelingen daar volgde. In 2006 werd Jansen door de legendarische Kees Lunshof gevraagd de parlementaire redactie van De Telegraaf te gaan leiden.

De dinsdagse politieke column van Jansen (47) is verplicht leesvoer voor iedereen die er in Den Haag toe doet. Maar ook buiten de politieke arena geniet hij veel aanzien door het verhaal achter de hectische verwikkelingen uit de doeken te doen in de krant en op televisie. Vanaf 1 september is Jansen hoofdredacteur van De Telegraaf. Daarmee heeft de krant na het vertrek van Juul Paradijs een nieuw boegbeeld.

Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan in onze agenda.

naar het nieuwsoverzicht