Content

BusinessCookingclub: netwerken achter het fornuis

BusinessCookingclub: netwerken achter het fornuis

Op 23 september starten we voor onze leden een nieuwe netwerkonderdeel: de BusinessCookingClub. In de ruime en professionele keuken van de Gasfabriek in Meppel kunnen maximaal 15 deelnemers hun kookkunsten bijschaven.

Onder leiding van twee Italiaanse keukendiva's van Diner Italia, Beatrice en Alessia, leer je koken als een echte 'capocuoco'. Samenwerken, creëren, inspireren en resulteren zijn de ingrediënten die garant staan voor een netwerkavond, die nieuwe relaties zullen koppelen en bestaande gaan versterken. Tijdens het vier uur durende kookavontuur ben je met veertien gelijkgestemden bezig de lekkerste gerechten te bereiden om deze vervolgens gezamenlijk te nuttigen.

Naast de Mediterrane –  is ook de Zwitserse keuken een specialiteit van de dames. Maar ze draaien hun hand niet om voor andere 'keukens'. Op verzoek is veel mogelijk dus wil je weten hoe een originele Oekraïense Borjst wordt gemaakt? We hoeven het maar aan te geven en bij wijze van spreken staat de volgende kookavond in teken van de Russische keuken.

We hopen dat deze nieuwe activiteit een succes wordt en veel vervolg zal krijgen.
Daarom starten we al vroeg in het seizoen met de eerste avond, 23 september. Ontvangst is vanaf 18.00 uur en we beginnen om 18.30 uur. We vragen een eigen bijdrage van € 25,00 p/p, de Businessclub neemt de andere € 25,00 voor haar rekening.

Het aantal deelnemers is max. 15 per avond. Bij grotere deelname worden de overige deelnemers boven aan de lijst van de volgende kookavond gezet. Echter staat de BC voor netwerken voor ál haar leden. Mocht er daarom minder belangstelling zijn voor de kookclub en het bij een kleine vaste groep bc-ers blijven zijn ze vrij om door te gaan maar dan vervalt de bijdrage van de bc en zijn de kosten geheel voor de deelnemer. Dat vinden we wel zo eerlijk naar de resterende leden…

naar het nieuwsoverzicht