Content

Winnaars Blind Date roepen BC'ers op om niet meer mee te doen

Winnaars Blind Date roepen BC'ers op om niet meer mee te doen

Zaterdagavond 7 november was er weer een Businessclub Blind Date in het IJsseldelta stadion waar PEC Zwolle aantrad tegen Heracles Almelo. Arjan van Driesum doet verslag.

Tot groot plezier van mijzelf en Gert Boerhof (Boerhof Reizen), Ronald Bos (Bos + Wagterveld) en Ad van Bruggen (Externe Zaken) hadden alleen wij ons aangemeld voor de Blind Date, dus de date was niet zo blind meer.

Bij aankomst in het stadion zochten wij elkaar, onder het genot van een sloot koffie, elkaar rustig op in de businessruimte van het stadion. Na een korte kennismaking en een fotomoment hebben we de uitstekende plekken die voor ons gereserveerd waren maar eens rustig opgezocht. De wedstrijd tegen Heracles, die vooraf aangekondigd werd als de 'Kunststof derby', was vanaf de eerste minuut zeer met voor PEC een aantal goede mogelijkheden om de score te openen.

Tegen de verhouding in scoorde Wout Weghorst in de 17e minuut voor Heracles. Waarna PEC op zoek ging naar de gelijkmaker. Doelman Castro van Heracles had er echter weinig behoefte aan om zich te laten passeren en speelde een uitstekende eerste helft.

Na een spectaculaire eerste helft lukte het PEC niet in de tweede helft om de druk op het doel van Heracles te houden. Ver in blessuretijd kwam uiteindelijk de terechte gelijkmaker en tevens eindstand op het scorebord toen Stef Nijland tijdens zijn prima invalbeurt de bal vanaf een meter of 18 beheerst in de hoek schoof en het stadion liet ontploffen.

Na het eindsignaal hebben we onder het genot van een drankje en een snackje nog even het weekeind verder ingeluid. Een leuk uitje waar je elkaar toch even weer anders spreekt dan tijdens de drukbezochte bijeenkomsten van de BC.

Dus een oproep aan iedereen: schrijf je vooral niet in voor de volgende Businessclub Blind Date, wij offeren onze zaterdagavond er graag weer voor op....   

naar het nieuwsoverzicht