Content

Wijzigingen bestuur: Bart Lever secretaris, Danny Pol BC manager

Wijzigingen bestuur: Bart Lever secretaris, Danny Pol BC manager

Notaris Bart Lever is per 1 januari aangesteld als secretaris van het bestuur. Hij neemt de plaats in van Danny Pol die als Businessclub manager de (huidige en nieuwe) leden nog meer gaat ondersteunen.

Bart Lever is voor veel Meppeler ondernemers geen onbekende. De aimabele Meppeler nam op 1 november het ambt over van zijn vader Berend. Toen was bij hen het besluit al gevallen om in 2016 de verhuisdozen in te pakken. In het voorjaar verhuist Lever Netwerk Notarissen namelijk van de vertrouwde stek aan de Stationsweg naar het Zuideinde, schuin tegenover schouwburg Ogterop.
Met de aanstelling van Bart Lever als secretaris verandert er ook het een en ander voor Danny Pol. Doordat Danny de taak van secretaris neerlegt, heeft hij meer tijd en ruimte voor andere taken binnen de Businessclub. Naast zijn werkzaamheden als organisator van onze evenementen en beheerder van de website, gaat Danny zich nog nadrukkelijker bezig houden met de leden van ons netwerk. In zijn officiƫle functie als Businessclub manager bezoekt Danny de aangesloten bedrijven en gaat hij actief op zoek naar nieuwe leden. Het bestuur speelt hiermee in op de toenemende vraag naar meer begeleiding en ondersteuning bij het netwerken.

naar het nieuwsoverzicht