Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Het netwerk van de Businessclub is een openbaar orgaan. Zo kan iedere organisatie zich aansluiten bij de Businessclub om te profiteren van de vele voordelen die wij te bieden hebben. Maar ook de contactgegevens van de aangesloten leden zijn zonder obstakels te benaderen. Daarmee is de BC een naar buiten gerichte organisatie; een voorwaarde voor netwerken omdat de verbindingen anders afgestompt zouden worden.

Om dat netwerk nog toegankelijker te maken hebben wij vanaf nu ook onze agenda open gesteld voor evenementen van 'derden'. In deze BIZNIZ lees je daar meer over. Maar we laten je ook kennismaken met nieuwe leden, kondigen evenementen aan en vertellen niet zonder trots dat onze leden de BC hooglijk waarderen....

Veel leesplezier!
 
spacer
 
Agenda: Wie wint het Rondje Drenthe en maakt een ballonvaart?
Agenda: Wie wint het Rondje Drenthe en maakt een ballonvaart?
Donderdag 24 april wordt het eerste Duurzaam Rondje Drenthe gehouden. De Businessclub organiseert dit nieuwe evenement met steun van Toyota Van der Linde Meppel, Ga Creatief en Herberg 't Plein.

Het Duurzaam Rondje Drenthe is een competitief evenement waarbij samengestelde teams van maximaal vier personen per auto - beschikbaar gesteld door Toyota Van der Linde - een route rijden waarbij ze acht locaties of bedrijven bezoeken die het thema duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze locaties worden aan de hand van coördinaten bekend gemaakt. Vindt het team de locatie, wordt hiervan het bewijs geleverd door middel van een teamfoto die via WhatsApp naar de (wedstrijd)jury verstuurd wordt. Na ontvangst van de foto krijgt het team drie vragen teruggestuurd en wordt de tocht vervolgd naar de volgende locatie.....

Het team dat alle locaties heeft gevonden en dit heeft bewezen, en het Duurzaam Rondje in het minst aantal kilometers heeft voltooid, en daarbij ook nog eens de meeste vragen goed beantwoordt heeft wint, en gaat de lucht in met een luchtballon van Toyota. Bij gelijke stand wint het team dat de meest originele foto's heeft gestuurd.
spacer
Leden waarderen Businessclub met een mooi cijfer
Leden waarderen Businessclub met een mooi cijfer
De leden van de Businessclub hebben met een 7,7 ons werk goed gewaardeerd. Het bestuur is daar erg blij mee en ziet hierin het gekozen beleid beloond worden. Maar ook de andere uitkomsten van het onderzoek, die gekoppeld worden aan een ledenanalyse, zijn erg waardevol. Zo blijkt onder meer dat de informatievoorzieningen via onze website, app en nieuwsbrief goed gewaardeerd worden. Maar er is meer.....
spacer
Agenda Businessclub nu openbaar voor iedereen
Agenda Businessclub nu openbaar voor iedereen
De agenda van de Businessclub is, haast vanzelfsprekend, een van de drukst bezochte pagina's van de website. Omdat er in Meppel meer georganiseerd wordt dan onze activiteiten, hebben we besloten onze agenda ook voor andere evenementen open te stellen. Dus heb jij een Open Dag, een tentoonstelling, een opening, een jubileum, of iets anders waar ook leden van de Businessclub welkom zijn? Laat het ons weten! Wij plaatsen jouw evenement in onze agenda met daarbij een link naar jouw website.

Wij plaatsen behalve jouw evenement ook evenementen van anderen. Hiermee houden we jou op de hoogte van wat er zoals gebeurt in Meppel en omgeving. Hieronder zie je daarvan een mooi voorbeeld.
spacer
Uitnodiging: Met PEC Zwolle naar Sail Kampen
Uitnodiging: Met PEC Zwolle naar Sail Kampen
Op 18 april 2014 neemt PEC Zwolle deel aan het prachtige evenement Sail Kampen. PEC Zwolle vaart mee tijdens de Vlootschouw op de Radersalonboot Kapitein Anna. Graag zet PEC Zwolle de boottocht in het teken van de banden tussen Zwolle, Kampen en Meppel. De boottocht is een goede gelegenheid om het bedrijfsleven uit deze steden met elkaar in contact te brengen.

Wanneer: vrijdag 18 april 2014
Wie: businessclub PEC Zwolle, businessclubs Kampen en Meppel
Kosten: €75,- excl. BTW, inclusief eten en drinken.
spacer
Agenda: PEC Zwolle - FC Groningen
Agenda: PEC Zwolle - FC Groningen
De Businessclub en PEC Zwolle hebben samen de Blind Businessclub Date bedacht. Doelstelling van de BBD is om BC'ers duurzaam met elkaar te verbinden.

De volgende Businessclub Blind Date is vrijdagavond 4 april. Dan speelt PEC Zwolle om 20.00 uur thuis tegen FC Groningen.

De spelregels zijn heel simpel. Wij hebben 2 mooie businessplaatsen gereserveerd. Voor, tijdens en na de wedstrijd heb je toegang tot Businessclub 'De Ondernemer'.

Als je meedoet kun je je alleen aanmelden met 1 persoon. Uit alle aanmeldingen loten wij 2 winnaars. De gelukkigen worden door ons persoonlijk op de hoogte gebracht.
spacer
Nieuw: Ten Brink Offset
Nieuw: Ten Brink Offset
Ten Brink is een veelomvattend grafisch bedrijf gespecialiseerd in de productie en verzending van boeken en tijdschriften voor de professionele markt. Daarnaast verzorgen wij aanverwante producten zoals displays, dummies, cassettes en boekenleggers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uitgevers en professionals, actief binnen de marktsegmenten wetenschap, educatie, documentatie, tijdschriften en algemene boek en bedienen vele ( internationale) opdrachtgevers.
spacer
27 juni Netwerk Connectevent in Meppel
27 juni Netwerk Connectevent in Meppel
Het tweede Netwerk Connectevent wordt op 27 juni in Meppel gehouden. Het terrein van Meppel Culinair is die middag in zijn geheel beschikbaar voor de netwerken uit Meppel, Zwolle én Kampen dat dit jaar aansluit bij het evenement.

Het programma start die dag in de foyer van Ogterop. Hierna gaan de naar verwachting 250-300 ondernemers uit de regio naar de containerterminal van MCS. Na een presentatie en rondleiding wordt iedereen met bussen naar het Wilhelminapark gebracht waar het programma zijn hoogtepunt krijgt met culinaire verassingen.

Het Netwerk Connectevent is een co-productie van Businessclub Meppel, PEC Zwolle, ICC Parkmanagement, MHV, Citymarketing Meppel en het Ondernemersfonds Meppel.
spacer
Nieuw: Schutrups Orthopedie
Nieuw: Schutrups Orthopedie
Schutrups Orthopedie is gespecialiseerd in het aanmeten van semi-orthopedisch schoenen en modieus orthopedisch maatschoeisel, tevens kunt u bij ons terecht voor podotherapie/podologie. De onlangs door burgemeester Jan Westmaas geopende vestiging aan de Douwenmaat in Meppel is de hoofdvestiging van Schutrups. Daarnaast zijn er vestigingen in Exloo, Holten en Beilen. (Foto: Krant voor Meppel)
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer