Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Op de drempel van het 20-jarig bestaan
Nog één zomer scheidt ons van het huidige en het nieuwe seizoen. En dat nieuwe seizoen wordt zeer bijzonder want dan vieren we ons twintigjarig bestaan! We doen dat op ongebruikelijke wijze, want in tegenstelling tot voorgaande jubilea concentreren we ons niet op één groot jubileumfeest maar spreiden we de jubileumactiviteiten over het hele seizoen. In deze BIZNIZ lees je er alvast wat over!
 
spacer
 
Jubileumseizoen start in Nijeveen
Jubileumseizoen start in Nijeveen
We trappen het jubileumjaar op spectaculaire wijze af met het eerste jubileumevenement van het 20e Businessclubseizoen. Op dinsdag 6 september gaan we namelijk vanaf 15.30 uur op een snorfiets op visite bij de Nijeveense leden van de Businessclub! Liefst zeven BC'ers uit Nijeveen openen die middag hun deuren en ontvangen jullie op speciale wijze. Dat kan met een presentatie zijn, maar in sommige gevallen kan het ook voorkomen dat je de handen uit de mouwen moet steken. We sluiten deze eerste jubileumactiviteit af met een zeer bijzondere, maar vooral smakelijke barbecue op het terrein bij Bijker. Je kunt je vanaf dinsdag 28 juni aanmelden voor deze leuke seizoensopening waarvoor we, in het kader van ons jubileum, geen kosten in rekening brengen. Er kunnen maximaal vijftig mensen meedoen, dus wees er snel bij de 28e!
spacer
Nieuw: Breman Installatietechniek
Nieuw: Breman Installatietechniek
Met 38 bedrijven en 1600 medewerkers is Breman één van de grootste spelers in de installatiebranche. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw. Om de zakelijke of de particuliere markt. Om heel klein of heel groot. Dankzij de unieke bundeling van een groot aantal zelfstandige bedrijven door heel Nederland kan Breman zijn klanten een breed pakket aanbieden. Maar de Breman Installatiegroep, met een jaaromzet van bijna 200 miljoen euro, is meer. Kijk maar eens bij het grote aanbod van marktsegmenten en expertises. Onder ieder marktsegment/expertise vind je tevens meer informatie over de bedrijven en hun specialismen. Breman Meppel wordt vertegenwoordigt door Hessel Wiekamp
spacer
In Genk (BE) maken ze Ford en wij gaan het zien
In Genk (BE) maken ze Ford en wij gaan het zien
Op woensdag 19 en donderdag 20 oktober brengen we samen met Broekhuis Auto's een bezoek aan de Ford fabrieken in Genk (BE). De details van dit bijzondere bezoek worden de komende maanden nog nader ingevuld, maar we kunnen alvast verklappen dat we overnachten in Berg en Terblijt zodat we dichtbij Maastricht zitten.... We kunnen ook alvast verklappen dat we die woensdagavond gaan dineren in een grot... We kunnen ook verklappen dat we nog iets in Maastricht gaan doen.... Verder verklappen we niets meer. Je hoort na de zomer meer. Dan kun je je ook opgeven voor dit bijzondere bezoek.
spacer
Massalt Banden: professioneel, modern en onafhankelijk
Massalt Banden: professioneel, modern en onafhankelijk
Massalt Banden is al bijna honderd jaar (!) een begrip in Meppel. Het familiebedrijf wordt tegenwoordig geleid door de altijd goedlachse Joke Massalt, die zich daarbij omringt weet door haar drie dochters en drie schoonzonen. Massalt Banden is duidelijk herkenbaar aanwezig aan de Pieter Mastenbroekweg op bedrijventerrein Oevers C. Het is namelijk het enige bedrijf waar de deuren altijd open staan. Een hartelijke begroeting volgt bij het binnentreden en de verse koffie staat immer klaar voor iedereen die het banden servicebedrijf bezoekt. Gezelligheid kent geen tijd lijkt het wel. Niets is echter minder waar.
spacer
Meppeler Ontbijt met Jack de Vries
Meppeler Ontbijt met Jack de Vries
Het is al bijna een traditie aan het worden: het Meppeler Ontbijt de ochtend na Prinsjesdag. Ook in ons jubileumjaar organiseren Rabobank Meppel - Steenwijkerland, Tamek Accountants en Belastingadviseurs en de Businessclub weer het populaire ontbijt bij de Rabobank. De afgelopen twee jaar hadden we de voorman van MKB Nederland, Loek Hermans, te gast. Dit jaar komt oud-Staatssecretaris en spindoctor van het CDA (lees: Jan Peter Balkenende) Jack de Vries ons vertellen wat er zoal in de Miljoenennota staat en welke gevolgen die voor ons heeft. Zoals gebruikelijk wordt er ook een forumdiscussie gehouden met enkele lokale specialisten.
spacer
Nieuw: Sandra de Haas Journalistiek
Nieuw: Sandra de Haas Journalistiek
Sandra de Haas uit Meppel is bedrijfsjournalist en schrijft, zoals ze zelf zegt, "in heldere taal artikelen, interviews, reportages, nieuwsberichten, web- en brochureteksten." Daarnaast verzorgt Sandra de eindredactie en het bladmanagement van personeels- of relatiebladen. Heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt hoe de doelen van jouw blad te bereiken zijn? Ook dan ben je bij Sandra de Haas aan het juiste adres.
spacer
En wat zoal niet meer...
En wat zoal niet meer...
Het programma in het jubileumjaar zit tjokvol informatieve, ontspannende, spraakmakende en inspirerende evenementen waarvan we er een paar genoemd hebben. We broeden ondertussen verder op een aantal goede ideeën waarmee we jou het komende seizoen weer gaan verrassen. Een aantal van deze plannen passen binnen onze ambitie om van het jubileumjaar een onvergetelijk jaar te maken. Zo zijn we onder andere druk bezig om de jaarlijkse Parallelbijeenkomst tijdens het Sportgala van nog meer elan te voorzien. Daarbij denken we aan een absolute topper als gastspreker. Een spreker die we normaal gesproken nooit zouden boeken, maar omdat we komend jaar een mijlpaal bereiken, maken we een uitzondering op de regel. Hou onze agenda, de website, de social media kanalen en de mail in de gaten de komende maanden. Want we houden je, zoals je van ons gewend bent, uitgebreid op de hoogte van alle activiteiten die we organiseren. Groot of klein!
spacer
Nieuw: De twee gezichten van Kledingverhuur Mariska
Nieuw: De twee gezichten van Kledingverhuur Mariska
Kledingverhuur Mariska heeft twee gezichten. Het ene gezicht toont het grootste assortiment toneel, feest, gala kleding en mascottekostuums van heel Nederland. Eigenaresse Mariska Bruinenberg werkt veel voor particulieren en bedrijven maar ook voor productie en theater bedrijven. Daarbij beschikt Kledingverhuur Mariska over veelal eigen ontworpen en gemaakte kleding waarmee ze naar eigen zeggen uniek zijn. Na eerst een aantal jaren vanuit Meppel gewerkt te hebben is Kledingverhuur Mariska in 2005 vertrokken naar Dieverbrug waar ze beschikken over 800m2 bedrijfsruimte en waar ook een winkel in feestartikelen gevestigd is. Het andere gezicht van Mariska is Segway Drenthe Tours. Dat is een bedrijf wat Segways verhuurt en tours overal in Nederland verzorgt. Een unieke ervaring en perfect voor jouw bedrijfsuitje, afdelingsfeestje of wat dan ook.
spacer
Nieuw: FAME b.v.
Nieuw: FAME b.v.
De FAME Groep is een unieke clustering van disciplines, gericht op het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van vastgoed- projecten. De groep is opgedeeld in een heldere divisiestructuur, met voor elke divisie een eigen kerntaak: Architectuur & Stedenbouw; Planontwikkeling en Bouw- management. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van solitaire functies is FAME betrokken bij de planmatige ontwikkeling van multifunctionele concepten. FAME heeft veel ervaring en kennis op het gebied van centrumplannen, herstructurering woningbouw, binnenstedelijke transformatie- gebieden en gebieden waar woningbouw als nieuwe en dominante functie wordt ontwikkeld.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer