Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Grenzen
Het voorjaar klopt al voorzichtig op de deur en dat betekent voor veel mensen dat ze hernieuwde energie krijgen om extra gas te geven. Ongeacht het jaargetijde geeft de Businessclub altijd gas want het netwerk kent geen grens die bepaald wordt door de tijd.

Ook gemeente- of provinciegrenzen weerhouden ons er niet van om vol gas door te gaan. Het bewijs daarvan blijkt onder andere uit de geografische diversiteit van de bedrijven die bij de Businessclub zijn aangesloten.

Maar ook onze visie op de toekomst kent geen grenzen, want onder invloed van heel veel verschillende ontwikkelingen kijken wij verder dan vandaag en spelen wij in op de verschillende behoeften die bij de leden leven. Regionale samenwerking, krachten bundelen op lokaal niveau, kennis circulatie.... Het zijn maar een paar thema's die continue aandacht van het bestuur krijgen. Maar, zoals het een goed netwerk betaamt, we gaan graag het gesprek aan met leden die ook niet in grenzen denken. Dus, spreek ons aan en maak je wensen, ideeŽn, visie etc. bekend.
 
spacer
 
Eten, fietsen en kijken: Eat 'n Peek 2015 komt eraan!
Eten, fietsen en kijken: Eat 'n Peek 2015 komt eraan!
We doen het niet vaak, maar als we 't doen dan is het ook meteen een succes. Eat 'n Peek is een beproefd concept dat inmiddels door verschillende clubs gekopieerd is.

Op 21 mei gaan we het weer doen en stappen we op de fiets om langs verschillende bedrijven te gaan waar we niet alleen genieten van een heerlijk gerecht, maar ook een goede indruk krijgen van het betreffende bedrijf. Op het programma staan Autoservice Arend Benthem, StadtmŁller Orthopedie, Artisan Home en Ten Brink Offset.

Voor het volledige programma kun je naar de agenda.
spacer
Het Wijnvat overgenomen
Het Wijnvat overgenomen
Henk en Enna Romp zijn al vele jaren vertrouwde gezichten in het netwerk van de Businessclub. De gepassioneerde ondernemers in wijn en dranken hebben onlangs hun bedrijf verkocht en gaan nu genieten van de vele vrije tijd die ze nu krijgen. Het bestuur van de Businessclub wenst Henk en Enna daarbij heel veel plezier en dankt hen voor hun grote toegevoegde waarde aan ons netwerk!
spacer
Nieuw: MF Incasso
Nieuw: MF Incasso
Welkom terug Meindert Flikkema! Dat was de eerste reactie van het bestuur toen Meindert zich met MF Incasso als nieuw lid meldde. Meindert is geen onbekende van de meeste leden en ook zij zullen de aimabele incassant, en in zijn kielzog zijn omvangrijke netwerk, van harte welkom heten.
Meindert kan bogen op een enorme bak ervaring en kennis op het gebied van incasso. De start van zijn eigen onderneming op dit terrein zal dan ook tot een succesvol vervolg leiden.
spacer
Agenda: Ja maar.....Omdenken Theatershow
Agenda: Ja maar.....Omdenken Theatershow
Voor de pessimist is het glas half leeg, voor de optimist halfvol. Omdenken gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan? De Omdenken Theatershow was de afgelopen twee theaterseizoenen een absolute hit.

Samen met acteur Tim Winkel maakt bestsellerauteur Berthold Gunster op vermakelijke wijze het verschil duidelijk tussen ja-maar-gedrag en ja-en-gedrag. Wat is de Ja-maarģ Omdenkshow precies? Het antwoord is eenvoudig: de Omdenken Theatershow is allesÖ een wervelende mix van cabaret, lezing, show en workshop. Nog nooit was leren zo theatraal, nog nooit was theater zo leerzaam.

Woensdagavond 8 april gaan we naar de Omdenken Show in Schouwburg Ogterop. Wil je erbij zijn, ga dan snel naar de agenda want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar...
spacer
Is er ook in Meppel meer werk voor uitzendkrachten?
Is er ook in Meppel meer werk voor uitzendkrachten?
Er is al sinds eind vorig jaar een toenemende vraag naar flexkrachten. Onlangs berichtte de ABU dat er in de eerste weken van dit jaar 11% meer vraag naar uitzendkrachten was. Geldt deze groei ook voor Meppel?

"Er zit een positieve beweging in de markt," constateert Anis Jadib van Werkplan. Dit geldt volgens Jadib niet alleen voor het traditionele uitzendwerk, maar ook bij payrolling ziet hij een groei. Ook Willemien van der Stelt, senior regiomanager van Randstad, signaleert al geruime tijd dat de groei niet aan Meppel en omstreken voorbij gaat.
(Vervolg op onze site)
spacer
Artikel: Het moet anders en meer
Artikel: Het moet anders en meer
De Nederlandse zakelijke beslisser vindt netwerken belangrijk, maar diep in ons hart weten we dat het anders moet en besteden we er te weinig tijd aan. Dit blijkt uit het Nederlandse deel van een groot uit te rollen internationaal onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction.

We moeten meer, sneller en beter netwerken. Dat is de conclusie die onlangs, tijdens de officiŽle lancering van InfinAgora, werd getrokken door verschillende sprekers. Volgens Trendwatcher Adjiedj Bakas, die ondernemers een spiegel voorhield, moet netwerken efficiŽnter en meer gericht op deals.
(Lees meer via de link)
spacer
Laat je zien aan bezoekers website
Laat je zien aan bezoekers website
De website van de Businessclub is met zo'n 30.000 bezoekers per jaar, waarvan bijna de helft unieke bezoekers, een goed bezocht medium. Jij kunt hiermee je voordeel doen want we hebben nu de mogelijkheid gecreŽerd om tegen zeer voordelige tarieven te adverteren op de site. Er zijn verschillende varianten waarvan we er eentje momenteel op onze homepagina hebben staan. Deze vorm, de zogenaamde slider, wordt nu aangeboden voor maar Ä10,- per dag.....
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer