Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Op de valreep van een nieuw jaar
Nog een paar weken en dan stappen we 2012 in. Hopelijk brengt het nieuwe jaar ons in alle opzichten voorspoed. Daarbij is een stevig netwerk in economisch opzicht onmisbaar en wij zullen ook dan weer ons best doen om jou daarbij zo goed mogelijk te bedienen.

Het bestuur kijkt met tevredenheid terug op het afgelopen jaar. Hoewel de economische weerstand ook de Businessclub niet onberoerd heeft gelaten, zijn wij niet ontevreden. Want ook al verliet een handvol bedrijven om uiteenlopende redenen onze club, wij mochten daartegenover 18 nieuwe bedrijven van harte welkom heten. Zowaar geen slecht resultaat! Het motiveert ons om ook van 2012 weer een fantastisch jaar te maken.

Wij wensen jou en je naasten een gezond, gemotiveerd en succesvol 2012 toe!
 
spacer
 
De feiten van 2011
De feiten van 2011
Het afgelopen kalenderjaar was een succesvol jaar voor de Businessclub. We zetten even wat feiten op een rijtje.

We hebben dit jaar 19 bijeenkomsten georganiseerd. Dat is inclusief de Open Deur Tour. We begonnen op 13 januari met de nieuwjaarsborrel bij Herberg 't Plein en eindigen met de Kerstborrel op 22 december. Daartussen zaten bijeenkomsten als de Parallelbijeenkomst met Youri Mulder, de wedstrijd Nederland - Hongarije, de Ronde van Vlaanderen, het Snorrend Rondje Nijeveen en het bezoek aan de Ford fabrieken in Genk.

Drukst bezochte bijeenkomst was de Parallelbijeenkomst met Youri Mulder. Minst druk waren de Open Deur Tour, maar dat is met een gemaximeerd aantal deelnemers niet vreemd.

In totaal bezochten 876 BC'ers de verschillende evenementen. Dat is gemiddeld 46 personen per bijeenkomst.

Jack Supèr van SuPèr Air Klimaattechniek bezocht het afgelopen jaar de meeste bijeenkomsten: 17.

Inreda Project + Interieur (Elzo en Peter Gelling) volgt met 16 deelnames. Laboralis (Rinus Benthem), Boerhof Reizen (Gert Boerhof), Van Dorsten Makelaars (Joost Vente) en Mijn Makelaar Rob de Jong volgen op gepaste afstand met 11 deelnames.

Eerste nieuwkomer van het jaar was B+B Personeelsdiensten. Het nieuwste blad aan de Businessclubboom is CSG Dingstede.

Het bestuur vergaderde dit jaar 9 keer. Daarbij had de voorzitter altijd het hoogste woord. Uit bovenstaande cijfers blijkt echter dat daar geen woord Chinees tussen heeft gezeten!
spacer
Nieuw: Hotel de Stobbe
Nieuw: Hotel de Stobbe
Hotel De Stobbe is gelegen in het mooie, rustgevende Ruinen.

Om tot nieuwe en inspirerende ideeën te komen nodigt contactpersoon René Wever je van harte uit om te komen vergaderen in Hotel De Stobbe.

Hotel de Stobbe beschikt tevens over diverse apparatuur en uiteraard een draadloze internetverbinding.

Het hotel beschikt over ruime en sfeervolle kamers. De standaard kamers zijn netjes ingericht en de kamers zijn per lift te bereiken. Om aan ieders wensen te kunnen voldoen heeft Hotel De Stobbe ook Suite kamers in verschillende categorieën. De Stobbe beschikt naast een verwarmd binnenzwembad ook over welnessfaciliteiten.
spacer
Wat staat er op de agenda?
Wat staat er op de agenda?
De komende maanden staan een aantal gezellige evenementen op de agenda. We sommen ze nog even voor je op. Aanstaande donderdag sluiten we het jaar af met de Kerstborrel. Deze, altijd geanimeerde borrel houden we dit jaar bij Spijkerman Evenementenverhuur. Samen met Stef Pastoor Catering zorgt Spijkerman voor een aangename en sfeervolle kerstborrel.

Donderdagavond 19 januari is Jan van Halst te gast bij de Parallelbijeenkomst van het Sportgala. Vanaf een uur of acht word je welkom geheten in de Engelenbak van Schouwburg Ogterop.

Op 28 februari vieren we ons jubileum met Faulty Towers The Dining Experience. In de foyer van Schouwburg Ogterop zijn we exclusief getuigen van deze hilarische show en genieten we onderwijl van een heerlijk diner.

Ga naar onze agenda en geef je snel op!
spacer
Nieuw: CSG Dingstede (Primeur!)
Nieuw: CSG Dingstede (Primeur!)
CSG Dingstede is de eerste onderwijsinstelling die zich aansluit bij Businessclub Meppel.

CSG Dingstede is een christelijke schoolgemeenschap voor stad en regio met voortgezet onderwijs in de onderwijsafdelingen vwo, havo en mavo.

Met 1250 leerlingen en 140 medewerkers is Dingstede een begrip op onderwijsgebied in Meppel. In de visie van de school staat Oog voor Verschil centraal, wat concreet uitmondt in verrijkend, innovatief onderwijs. Zo ontwikkelen leerlingen zich naast de reguliere onderwijsuren ook in het Technasium en via het ondernemend, onderzoekend, ontwikkelingsgericht onderwijs van het Entrepenasium. De leerling als ondernemer in het vergaren van kennis en kunde. Externe stakeholders spelen daarbij een belangrijke rol, waarmee de school een maatschappelijke onderneming wordt.
spacer
Zet jij de deuren open?
Zet jij de deuren open?
De succesformule Open Deur Tour gaat ook in 2012 verder. Ook het afgelopen jaar maakten een tiental bedrijven dankbaar gebruik van dit format en tot grote tevredenheid van de gastheren kwamen tientallen BC'ers een kijkje nemen achter de schermen bij de deelnemende bedrijven.

In 2012 gaan we dus verder met de Open Deur Tour en jij kunt jouw deuren openzetten voor de BC. De ODT kost je niets meer dan tijd en energie. Wil je meedoen, mail of bel ons voor een afspraak!
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer