Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Internet is niet meer weg te denken uit ons leven en de (marketing)mogelijkheden zijn onbeschrijfelijk groot. Zoekmachineoptimalisatie speelt daarbij een cruciale,want strategische, rol. Het is dan ook niet voor niets dat er vele bedrijven gespecialiseerd zijn in deze tak van sport. Ook binnen de BC lopen dergelijke specialisten rond en zij kunnen je goed adviseren.
Wij hebben de statistieken van onze site geanalyseerd en de uitkomsten vind je in deze BIZNIZ. Daarnaast stellen wij een handvol nieuwe leden voor die ons netwerk nog groter en sterker maken.
 
spacer
 
Je wordt gevonden via site Businessclub Meppel
Je wordt gevonden via site Businessclub Meppel
Uit de statistieken van 2011 is gebleken dat zoekmachines zoals Google veelvuldig naar onze site verwijzen wanneer jouw bedrijfsnaam ingetikt wordt als zoekopdracht. Ook wanneer jouw naam gezocht wordt, verwijst Google heel veel naar onze site. Zo blijkt uit de uitgebreide analyse dat sommige BC'ers soms tientallen keren via de website van de Businessclub gevonden zijn. Eén BC'er is zelfs meer dan 200 (!) keer via de site van de Businessclub gevonden....
Deze statistische gegevens bewijzen nog maar eens dat het ontzettend belangrijk is dat al jouw gegevens op onze site kloppen....
spacer
Welke pagina's worden het meest bezocht
Welke pagina's worden het meest bezocht
Dat de homepagina, met daarop altijd het laatste nieuws, aankondigingen en verslagen, het meest bezocht wordt is logisch want je komt daar binnen. Hierna worden de bedrijvenpagina's het meest bezocht en dat klopt in relatie tot bovenstaand bericht. Op een goede derde plaats in de ranglijst van best bezochte pagina's staat onze agenda. Een nadere studie leert daarbij dat men niet alleen kijkt naar de activiteit, maar dat er ook heel veel geklikt wordt op de deelnemerslijst.Jullie willen dus graag weten wie er komen....
spacer
Nieuw: Nico Brillen & Lenzen
Nieuw: Nico Brillen & Lenzen
Heb je een nieuwe bril of contactlenzen nodig, wil je jouw ogen laten opmeten of ga je op vakantie en ben je toe aan nieuwe zonnebril? Bezoek dan het nieuwe BC-lid Nico Brillen & Lenzen in de Hoofdstraat. Daar tref je een grote collectie monturen van de grootste, hipste merken en krijg je het beste advies voor de mooiste bril.
Je kunt ook de winkels in Lemmer, Steenwijk en Zwolle bezoeken. René Dubbink is contactpersoon namens Nico Brillen & Lenzen. En hij draagt een........
spacer
Hoeveel bezoekers komen binnen
Hoeveel bezoekers komen binnen
De Businessclub Meppel telt zo'n 160 leden. De website is in 2011 bezocht door ruim 10.000 unieke bezoekers. In totaal is de website meer dan 20.000 keer bezocht. De teller stopte op 31 december bij 830.000 hits. November en december waren de top maanden en maandag en woensdag zijn de drukste dagen. Tussen 14.00 en 16.00 uur is het vaak druk op onze site. Opvallend: ook 's nachts bezoeken nog veel mensen onze site... Dat kan komen omdat de site ook vanuit het buitenland regelmatig bezocht wordt.
spacer
Profiteer van onze site
Profiteer van onze site
Uit alle statistieken, waarvan we in voorgaande berichten een samenvatting hebben gegeven, blijkt dus dat de website van de Businessclub heel vaak, zeer regelmatig en ook door een divers publiek bezocht wordt. Daar kun je van profiteren door bijvoorbeeld jouw banner op onze site te plaatsen.... Zoals je weet bieden wij daar mogelijkheden voor.
spacer
Nieuw: Harskamp Daken
Nieuw: Harskamp Daken
Harskamp Daken is al meer dan vijftien jaar een begrip in Meppel en omstreken. Wanneer je de zeer lezenswaardige website bezoekt, ervaar je de deskundigheid van Harrie Harskamp en zijn mensen meteen. Of het nu gaat om dakwerk, isolatie, zinkwerk of dakonderhoud: bij Harskamp weten ze er meer dan alles van. Maar ze weten bij Harskamp ook alles van energiebesparing. Voor een gedegen advies kun je dus ook bij Harskamp terecht.
spacer
Nieuw: Melody Marketing
Nieuw: Melody Marketing
Marketeer Kirsten Kirchner heeft zich met haar lidmaatschap in het rijtje jongste BC'ers geschaard. Met Melody Marketing zet Kirsten zichzelf opvallend neer in de markt en haar site is het bezoeken meer dan waard. Hier lees je meer over de enorme veelzijdigheid van Kirsten. Want behalve adviezen, geeft ze lezingen, houdt ze seminars en geeft ze maandelijks een E-zine uit met allerlei marketingtips en -trucs. Als je aanmeldt krijg je ook nog eens een mooi boek cadeau.
spacer
Nieuw: A3 Tuinen
Nieuw: A3 Tuinen
Adrie Knipmeijer is met zijn A3 Tuinen lid geworden van de Businessclub. A3 Tuinen timmert al geruime tijd ambitieus aan de weg en ook ondernemers weten de weg naar A3 Tuinen te vinden. Een goed ontwerp benadrukt immers de entree en de uitstraling van uw bedrijf. Een bedrijfstuin moet zakelijkheid uitstralen en goed zijn afgestemd op de omgeving. Anders dan in een particuliere tuin moet u rekening houden met bv. voldoende parkeerplaatsen voor uw klanten. Ook wordt door middel van een doordacht beplantingsplan rekening gehouden met een zo laag mogelijk onderhoud.
spacer
Nieuw TM Contact
Nieuw TM Contact
TM Contact is het verkoopbureau uit Meppel waar persoonlijke benadering van klanten centraal staat. Karin Jansen van Pagée is het gezicht van TM Contact en je zult haar dan ook regelmatig gaan tegenkomen bij onze netwerkevenementen. Telefonische acquisitie is de specialiteit van TM Contact, maar ook voor leadgeneratie, relatiebeheer, telefoondiensten en marketingadvies ben je bij Tm Contact aan het juiste adres.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer