Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Van het bestuur: Gezien worden in het netwerk
In tijden dat het economisch tegen zit is het nog belangrijker dat je niet uit beeld raakt. Zowel online als offline doen ondernemers hun best om gezien te worden. Ze schreeuwen om de aandacht van klanten, relaties en prospects en gebruiken daarvoor verschillende middelen. De Businessclub begrijpt dat en heeft daarom een actie op touw gezet die jouw bedrijf nog beter zichtbaar maakt met behulp van een bedrijfsfilm. Vorige week heb je daarover een brief van ons ontvangen en in deze BIZNIZ lees je wat over de ervaring die Hagedoorn had met de bedrijfsfilm.

Maar we stellen je ook voor aan liefst vier nieuwe leden van de Businessclub....Ook deze organisaties willen net als jij graag onder de aandacht blijven en hebben de Businessclub uitgekozen als een van de middelen. Wat ons betreft een hele verstandige keuze!
 
spacer
 
Hagedoorn:
Hagedoorn: "De samenwerking was erg prettig"
Erwin Troost van Hagedoorn Electroworld is erg blij met hun bedrijfsfilm die momenteel op de homepagina van onze site te zien is. "Daarbij was de samenwerking met de Businessclub en Time Star Media erg prettig. Ze hebben ons goed geholpen. Niet alleen met de productie, maar ook met adviezen over hoe je een bedrijfsfilm optimaal in kunt zetten in de bedrijfsstrategie," laat Erwin weten.

Voor maar €375,- kun jij ook jouw eigen bedrijfsvideo laten maken. Deze video van maximaal 2 minuten komt dan een week op onze homepagina te staan en wordt aan jouw bedrijfspagina toegevoegd. Ook komt hij in onze App te staan. Daarnaast mag je de video, gelinkt via YouTube, aan jouw eigen site toevoegen. En als je actief bent op Social Media, en wie is dat niet tegenwoordig, dan kun je optimaal profiteren van deze videomarketingactie.

Als je op de link klikt, kun je de promotiefilm van Hagedoorn bekijken.
spacer
Agenda: Miele fabrieken in Bielefeld en Güterlsloh
Agenda: Miele fabrieken in Bielefeld en Güterlsloh
Het bestuur van de Businessclub heeft woensdag 30 januari een werkbezoek gebracht aan de locaties die we op 20 en 21 maart bezoeken. Daarbij is een grondige inspectie van het hotel verricht en heeft men het restaurant, waar het diner op 20 maart gebruikt wordt, bezocht. De reacties zijn positief en men heeft er dan ook veel zin in. Er zijn nog 9 plaatsen beschikbaar voor deze unieke trip die jou in de gelegenheid stelt om relaties verder uit te diepen.
spacer
Nieuw: Advocatenkantoor Ruis & Veldhuis
Nieuw: Advocatenkantoor Ruis & Veldhuis
Advocatenkantoor Ruis & Veldhuis is lid geworden van de Businessclub. Contactpersoon is mr. Judith Veldhuis - Lampe.

Ruis & Veldhuis is een no-nonsense advocatenkantoor. Hun aanpak is, zo staat geschreven in hun bedrijfsprofiel, doortastend, integer en gericht op resultaat.

Bij Ruis & Veldhuis kun je terecht voor adviesvragen en rechtsbijstand. Daarbij staat kwaliteit staat voorop en daarom Ruis & Veldhuis zich gespecialiseerd op voornamelijk de zakelijke markt.

Wanneer Ruis & Veldhuis voor jou aan de slag gaan, kun je op hun volledige inzet en volstrekte partijdigheid rekenen.
spacer
Businessclub in het nieuws
Businessclub in het nieuws
Bedrijf in Beeld is een veelgelezen rubriek in de Meppeler Courant en een paar weken geleden werd de Businessclub belicht. Het lezenswaardige verhaal waarin voorzitter Harry Helmich over de BC vertelt, vind je op de vernieuwde website van de Meppeler Courant en kun je lezen als je op de link klikt.
spacer
Open Deur Tour: Bikkel Groep
Open Deur Tour: Bikkel Groep
Donderdag 7 maart opent de Bikkel Groep om 16.00 uur de deuren van hun hoofdkantoor in Hoogeveen. Bram Hoogstra en zijn collega's ontvangen je dan op hartelijke wijze met een kop koffie. Na deze ontvangst leer je de enorme veelzijdigheid van Bikkel kennen en neemt Bram jou in zijn presentatie o.a. mee naar Letland waar Bikkel ook actief is. Behalve presenteren kan Bram ook goed rondleiden en dat doet hij na de presentatie op het hoofdkantoor zodat je een complete indruk van de veelzijdige organisatie kunt krijgen. Hierna wordt er vanzelfsprekend nog even geborreld met elkaar. Deze Open Deur Tour eindigt formeel om 18.30 uur.
spacer
Nieuw: Schouwburg Ogterop
Nieuw: Schouwburg Ogterop
Met Schouwburg Ogterop als nieuw lid van de Businessclub hebben we ook meteen 'het best bewaarde geheim van Meppel' in onze gelederen. En daarmee bedoelen we natuurlijk de prachtige Grote Zaal. Contactpersoon namens Ogterop is directeur Wybrich Kaastra.

Schouwburg Ogterop huisvest niet alleen het 'best bewaarde geheim van Meppel maar is ook de perfecte locatie voor jouw (zakelijk) evenement van 5 tot 500 personen.

De zalen in Ogterop zijn zeer geschikt voor jouw congres, vergadering, bedrijfsfeest of productpresentatie. Behalve kundige technische ondersteuning en ruime cateringmogelijkheden bieden wij je een stijlvolle ambiance, centrale ligging en gunstige parkeergelegenheid.

Heb je privé iets speciaals te vieren of wil je een voorstelling met een feestelijke bijeenkomst combineren, dan ben je bij ons ook van harte welkom. Wij maken een avond op maat.
spacer
Nieuw: Stichting De Stouwe
Nieuw: Stichting De Stouwe
Met Stichting De Stouwe is een oude bekende teruggekeerd op het (netwerk)nest. Na het vertrek van Henk Elzing en Rinze van der Meij wordt nu Erik Roelofs de contactpersoon.

De Stouwe wil ervoor zorgen en aan bijdragen dat ouder wordende mensen zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen houden. Dit geldt voor mensen die op de locaties wonen, maar ook voor mensen die er voor kortere of langere tijd verblijven of nog thuis wonen.

De locaties hebben een huiselijke, vertrouwde, maar ook uitnodigende uitstraling, aansluitend bij de omgeving waarin de centra zijn gesitueerd. De locaties bieden meer dan alleen zorg. Het zijn tevens laagdrempelige ontmoetingscentra voor bewoners van de wijk.

De Stouwe is een organisatie in Meppel en omstreken waar ouderen met al hun vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg terecht kunnen. De Stouwe richt zich vooral op kwetsbare ouderen, die in toenemende mate behoefte hebben aan service, ondersteuning, welzijn, zorg en wonen.
spacer
Nieuw: ABS Groen Autoschadeherstel
Nieuw: ABS Groen Autoschadeherstel
Nieuw bij de Businessclub is ook ABS Groen Autoschadeherstel. Directeur Gerrit Groen is de contactpersoon dus die zul je (hopelijk) met regelmaat in het netwerk tegenkomen.

Op autoschade zit niemand te wachten. ABS Autoherstel Groen in Meppel en Steenwijk heeft alles in huis om uw schade vakkundig op te lossen, inclusief caravanrepair en een glasgarage.

Openheid en vertrouwen, uitstekende kwaliteit en service, dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Klanten gaan bij ABS Groen lachend de deur uit. Geen praatjes, maar vakwerk en tevreden klanten, daar gaan we voor.
spacer
Glasvezel in Meppel
Glasvezel in Meppel
Dit nieuwsitem heeft in directe zin niets van doen met de Businessclub maar wij hechten waarde aan het algemeen belang hiervan.

Het laatste halfjaar van 2012 hebben ICC Parkmanagement en de gemeente Meppel zich ingespannen om toch glasvezel te realiseren voor de terreinen Oevers A t/m E, Blankenstein en Rogat in Meppel. Op Noord ligt reeds glasvezel, daar kan worden aangesloten via KPN.

Samen met de gemeente Meppel, Breedband in Bedrijf, Ziggo is ICC Parkmanagement erin geslaagd om een aantrekkelijke aanbieding te bemachtigen voor de ondernemers. Wil je hier meer over weten, klik dan op de link en lees er meer over. (Foto: RTV Drenthe)
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer