Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Van het bestuur
Met nog één bijeenkomst te gaan - morgen de Zomeravondborrel bij Bart Lever -  stappen we bijna over de drempel naar het nieuwe seizoen en dat wordt een speciaal hoofdstuk in onze lange geschiedenis want we bestaan komend seizoen namelijk 25 jaar!

Voor het bestuur is dat afgelopen maanden aanleiding geweest om, samen met onze BC manager Danny Pol, koortsachtig te werken aan een uitgebreid programma. Wij hebben daarbij de input gebruikt die Danny Pol het afgelopen seizoen heeft gekregen uit de tientallen gesprekken die hij heeft gevoerd met onze leden.

Uit die gesprekken zijn, naast wensen en voorkeuren m.b.t. onze evenementen, ook veel andere wensen tevoorschijn gekomen en die hebben wij ook gebruikt voor het samenstellen van het nieuwe evenementenprogramma. Hoe dat uitgepakt heeft lees je deels in deze nieuwsbrief. We gaan namelijk nog niet alles verklappen. Dat doen we op woensdag 7 september als wij het 25e seizoen van de BC aan jullie gaan presenteren.

We wensen je alvast een fijne zomer toe en graag tot 7 september!
 
spacer
 
Spectaculaire presentatie jubileumjaar op 7 september
Spectaculaire presentatie jubileumjaar op 7 september
Het 25e jaar van de BC kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Om alle leden ervan te laten profiteren hebben we er voor gekozen om verschillende activiteiten van een kwaliteitsimpuls te voorzien met voor elk wat wils. Daarom hebben we komend jaar maar liefst 25 (!) netwerkbijeenkomsten gepland staan.

We hebben bij het samenstellen van ons programma goed geluisterd naar de wensen van onze leden. Op woensdag 7 september presenteren wij vanaf 17.00 uur ons programma op speciale wijze bij de eerste bijeenkomst van het jaar.

Dit gaat gebeuren bij SEM Productions en zij zorgen er samen met Time Star Media voor dat het een mooie audiovisueel spektakel gaat worden.
spacer
Nieuw lid: Elbes Group b.v.
Nieuw lid: Elbes Group b.v.
Elbes Group ontwikkelde onlangs de Elbes CO-STOP: een koolmonoxidemelder die bij alarm direct de veroorzaker zoals een cv-ketel, geiser of gaskachel uitschakelt.

Dit innovatieve product minimaliseert de kans op koolmonoxidevergiftiging. In 2015 behaalde Elbes hiermee de MKB Innovatie Top 100.
Dit is één van de vele innovatieve ontwikkelingen van Elbes.

Contactpersoon: Filip Visser
spacer
Komend seizoen wordt bijna alles anders
Komend seizoen wordt bijna alles anders
Zonder alles meteen te verklappen willen we toch een tipje van de sluier oplichten van ons programma in het seizoen 2016-2017.

Zoals elders in deze nieuwsbrief gemeld voeren we naar aanleiding van de tientallen gesprekken die we hebben gehad met onze leden, het aantal bijeenkomsten flink op.

Van zo'n 17 á 18 bijeenkomsten per jaar gaan we naar 25 of meer bijeenkomsten per jaar. Daarbij gaan we veel meer kleinschalige bijeenkomsten houden (kleine groepen) die - indien mogelijk - vooral eind van de middag of in de avond gehouden worden. We hebben deze bijeenkomsten verdeeld in vier categorieën:
    • BC Learning
    • BC Cooking
    • BC Meets
    • BC Café

Wat dit precies betekent hoor én zie je op woensdag 7 september!

spacer
Kom je donderdag naar onze Zomeravondborrel?
Kom je donderdag naar onze Zomeravondborrel?
We sluiten op donderdag 14 juli het 24e BC-jaar af met een gemoedelijke zomeravondborrel bij Lever Netwerk Notarissen.

Bart Lever, tevens secretaris van het bestuur, stelt zijn schitterend nieuwe kantoor beschikbaar voor een gezellige borrel. Natuurlijk krijg je de mogelijkheid om de nieuwe vestiging tegenover Schouwburg Ogterop te bewonderen. De organisatie van de Meppel City Run zal, op uitnodiging van Bart Lever, ook aanwezig zijn om te vertellen over dit sportieve evenement dat in het tweede weekend van september gehouden wordt.

spacer
Nieuw: TCS Automatisering
Nieuw: TCS Automatisering
TCS Automatisering is een onafhankelijk ICT-dienstverlener, hard- en softwareleverancier en applicatieontwikkelaar met ruim 30 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van ICT-netwerken (Apple & Windows) in het MKB, de GRAFIMEDIA branche en de AGRARISCHE sector. Professionele dienstverlening zit van nature in ons DNA opgesloten. 

Contactpersoon: Harrie Steenbergen
spacer
Nieuw: Kuik Financieel Maatwerk
Nieuw: Kuik Financieel Maatwerk
Kuik financieel maatwerk is een financieel advies- en assurantiekantoor in Meppel met goed opgeleide en onafhankelijke adviseurs. Om hun vak- en marktkennis op peil te houden, worden wij regelmatig bijgeschoold.

Zo is de eigenaar Erwin Kuik Gecertificeerd Financieel Planner en werkt volgens de gedragsregels van de vereniging van Gecertificeerde Financieel Planners: FFP. Het FFP-certificaat waarborgt een betrouwbaar en onafhankelijk fiscaal, juridisch of financieel advies dat aansluit bij de dynamische financiële wereld.

Verder is Kuik financieel maatwerk aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten: AFM. Dé ‘waakhond’ van de financiële wereld die transparante en eerlijke financiële markten bevordert.
spacer
Nieuw: Alumax Boats b.v.
Nieuw: Alumax Boats b.v.
Alumax Boats haalt het maximale uit aluminium.
Wij bouwen aluminium boten voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Standaard modellen hebben we van 3,5 meter tot 24 meter.
Van snel, stoer en robuust tot lichtgewicht elektrisch aangedreven sloepen en rondvaartboten. Turnkey opleveringen.

Graag laten we tijdens een bezoek zien wat we kunnen bouwen en hoe we het bouwen in onze “open keuken”.

Contactpersoon: Remco Germeraard
spacer
Nieuw: Bikkel Groep
Nieuw: Bikkel Groep
De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten.

Wij detacheren, verlonen, werven en selecteren duizenden medewerker in alle disciplines. Daarnaast hebben we een uitgebreide beleggingsportefeuille in onroerend goed. De Bikkel Groep streeft er naar om de juiste man op de juiste werkplek te krijgen. Door medewerkers en klanten duidelijke informatie te geven, lukt dit praktisch altijd. De Bikkel Groep doet er bovendien alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat wij beloven, komen wij na.

Contactpersoon: Liza Zuidema
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer