Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Van het bestuur
De Businessclub is volop in ontwikkeling. We bewegen sterk mee met de tijdgeest en dat betekent dat wij onze structuur aangepast hebben zodat we onze leden nog beter van dienst kunnen zijn. Danny Pol is sinds 1 januari niet alleen verantwoordelijk voor de organisatie van onze evenementen en de communicatie, hij is als 'Businessclub manager' ook verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie. Zijn taken als secretaris zijn in het bestuur overgenomen door Bart Lever.

We hopen dat wij met deze wijziging onze leden nog beter van dienst kunnen zijn zodat zij hun omzet dankzij het netwerk van de Businessclub een positieve impuls kunnen geven.
 
spacer
 
Businessclub op Facebook
Businessclub op Facebook
BC Meppel is sinds kort ook te volgen via onze eigen Facebook pagina. Hier kun je het laatste nieuws volgen, plaatsen we artikelen over ondernemerschap en economie - die we in de media opsnorren -, kondigen we nieuwe leden aan en verwijzen we naar onze agenda waar je je kunt aanmelden voor onze evenementen. Maar we zoeken ook altijd naar nieuws van - en over onze leden. Volg ons, plaats berichten of attendeer ons erop en stuur foto's die we kunnen plaatsen.
spacer
Nieuw lid: DOCUconcept
Nieuw lid: DOCUconcept
DOCUconcept Noord Nederland adviseert kleine en middelgrote bedrijven, stichtingen en semi-overheidsinstellingen over innovatieve print-, scan- en documentmanagementoplossingen en levert bijpassende producten en diensten.

Contactpersoon is Ton van Maanen
spacer
Nieuwe burgemeester gezocht
Nieuwe burgemeester gezocht
De gemeente Meppel zoekt een nieuwe burgemeester, want Jan Westmaas heeft aangekondigd 1 september te stoppen. Selectie en benoeming van een nieuwe burgemeester duurt ongeveer 4 maanden en verloopt volgens een vaste procedure. Leden van de gemeenteraad leiden de sollicitatieprocedure voor de nieuwe burgemeester. Deze raadsleden vormen een vertrouwenscommissie.

Inwoners kunnen van 1 tot en met 13 maart online deelnemen aan een volksraadpleging.
spacer
Nieuw: Drenthe College
Nieuw: Drenthe College
Drenthe College is een mbo en opleidingscentrum in het Noorden en Oosten van Nederland. Elk jaar volgen zo’n 10.000 studenten een opleiding aan Drenthe College, dichtbij huis op één van de locaties in de provincie Drenthe: Assen, Emmen en Meppel.
Drenthe College biedt studenten van alle leeftijden uitdagend beroepsgericht onderwijs, gericht op werk, persoonlijke ontwikkeling en vervolgstudie.

Contactpersonen zijn: Marieke Doosje en Folkert Jellesma
spacer
Bedrijvencontactdagen in Assen
Bedrijvencontactdagen in Assen
De ondernemers in Meppel hebben hun handen opnieuw ineen geslagen om samen met de Gemeente Meppel een succesvol beursplein neer te zetten. Bedrijven kunnen een eigen stand reserveren of meedraaien in een gezamenlijke netwerkstand. Voor dit jaar zijn wederom goede afspraken gemaakt voor een mooie locatie met eigen terras en horecavoorzieningen. ZIZO gaat hieraan opnieuw invulling geven.
spacer
Nieuw: EvertsBekman
Nieuw: EvertsBekman
EvertsBekman zijn Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman, beiden al meer dan 20 jaar actief in de incasso- en deurwaardersbranche.
De roots liggen in Drenthe en Twente. Everts en Bekman zijn in 2016 gestart met hun eigen onderneming waarbij ze zich willen onderscheiden met een persoonlijke en daadkrachtige aanpak, korte lijnen en snel inzicht verschaffen in de incasseerbaarheid van de vordering.

Contactpersonen: Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman
spacer
Help gemeente Meppel zichzelf beter te maken
Help gemeente Meppel zichzelf beter te maken
De gemeente Meppel wil weten hoe u de digitale dienstverlening, vergunningverlening, klantcontact, het vestigingsklimaat, de regeldruk en administratieve lasten nu ervaart.

Deze week ontvangen alle bedrijven en instellingen in de Drentse gemeenten per brief een uitnodiging om deel te nemen aan de digitale Ondernemerspeiling Drenthe 2016. In deze brief vind je de inlogcode waarmee je kunt meedoen aan het onderzoek. Wij ondersteunen dit onderzoek van harte en roepen iedereen op om deel te nemen.

Doel van het onderzoek is om de belangrijkste knelpunten in de gemeentelijke dienstverlening scherp te krijgen. De Drentse gemeenten, waaronder gemeente Meppel willen verbeteringen doorvoeren die aansluiten op de wensen en behoeften van het bedrijfsleven, met als uiteindelijke doel de concurrentiepositie en innovatiekracht van de startende en gevestigde bedrijven te kunnen versterken.

Vul daarom de digitale vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot en met 10 april 2016. De uitkomsten worden anoniem verwerkt.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer