Nieuwsbrief BC Meppel
Deze editie in de nieuwsbrief
Het laatste nieuws met de digitale nieuwsbrief
Jouw logo in de Businessclubpagina van de Meppeler Courant?
Nieuw: Sportconsulting.nl
2 april bedrijfsbezoek aan Wijzonol
Nieuw: Spa Life
Hoe maak je een reclamefilm
Nieuw: Huisman Logistics
Nieuw: Aannemersbedrijf Henk Bijker
Seizoensafsluiting in Amsterdam
Nieuw: Stierman dienstverlening
Ontbijtbijeenkomst op 17 september

Het laatste nieuws met de digitale nieuwsbrief

De tweede digitale nieuwsbrief van de Businessclub staat weer boordevol nieuwtjes en feiten. Daarnaast worden een aantal nieuwe leden voorgesteld die wij vanaf deze plaats dan ook veel BC-plezier wensen.

Jouw logo in de Businessclubpagina van de Meppeler Courant?

De Businessclub plaatst tot 5 september zes keer een full colour pagina in de Meppeler Courant met nieuws en achtergronden over de actie van Stichting Go for Mont Ventoux. In deze pagina’s komen ook de logo’s te staan van bedrijven die het initiatief steunen. De opbrengsten van deze zogenaamde advetorials gaan naar de stichting. Steun jij deze actie en wil jij daarom jouw logo en bedrijfsnaam in de pagina vermeld hebben? Het kost je slechts €300,= voor zes plaatsingen. Stuur een mail naar info@bcmeppel.nl en meld je aan.

Nieuw: Sportconsulting.nl

Sportconsulting.nl heeft als werkgebied Europa en is dienstverlener op het gebied van sport en sport (risico-)management.

Sportconsulting.nl richt zich voornamelijk op dienstverlening in de vorm van ondersteuning van; sportverenigingen, zowel "topsport" als "breedtesport,sportteams, zowel professionele- als amateur sportteams, sportopleidingsinstituten, stage en leerbedrijven in de sport, sporters, individuele (medische-) begeleiding, training & business, corporate bedrijven, sport & relatiemarketing, certificering van vereniging, internationale trainingstages, via www.sports-in.nl

Sportconsulting.nl streeft altijd naar een professionele-en hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening en werkt op een financieel dusdanig gezonde basis dat de continuiteit van het bedrijf nooit in gevaar komt.

2 april bedrijfsbezoek aan Wijzonol

Donderdagmiddag 2 april brengen wij een bedrijfsbezoek aan Wijzonol bedrijfsverven, de verffabrikant met een vestiging in Zwolle. Deze bijeenkomst organiseert de BC samen met Marc Drogt van Schildersbedrijf Donker uit Meppel. We verzamelen ons deze middag om 13.00 uur bij Donker aan de Paardemaat 2 en vertrekken vanaf daar naar Zwolle waar we een rondleiding krijgen door de fabriek.

Bij terugkomst in Meppel volgen we onder leiding van Marc en zijn vakkundige mensen een workshop waarmee we de fijne kneepjes van het doe-het-zelf verven leren. We sluiten traditioneel af met een borrel. Naar verwachting is het dan ongeveer een uur of zes. Opgeven doe je in de agenda op de site van de BC.

Nieuw: Spa Life

Gezellig met anderen voetbal kijken op de ingebouwde TV, of juist even lekker alleen ontspannen en helemaal tot rust komen.
Met een spa van Spalife heeft u oneindig veel mogelijkheden om helemaal tot rust te komen na een lange zware dag werken, of gewoon lekker relex wakker worden op zondag ochtend.
Vanuit de ultramoderne productie unit in Amerika, waar spabaden al decennia lang op de markt worden gebracht, levert SpaLife Meppel rechtstreeks aan de consument.

Omdat de eindgebruiker in Europa andere eisen stelt aan een spa, zijn er speciale baden ontwikkeld om aan wensen van de Europese consument tegemoet te komen. Het resultaat is een superieur bad voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Goedkopere baden zijn er ongetwijfeld te vinden. Maar een SpaLife bad garandeert u vele jaren zorgeloos genieten. Dat begint al in onze speciale testruimte (moodroom) waar u de gelegenheid krijgt om in alle rust onze baden uit te proberen. Alleen dán ervaart u het fantastische gevoel dat het bruisende water u bezorgt. Veel van onze huidige klanten zijn u al voorgegaan, dus schroom niet om een afspraak met ons te maken.

Hoe maak je een reclamefilm

De BC houdt aanstaande donderdag samen met Hulskamp Audiovisueel een bijeenkomst in het hoofdkantoor van Hulskamp in Utrecht. We vertrekken 's ochtends om 11.30 uur uit Meppel (zie agenda) en worden rond een uur of een in Utrecht verwacht. Na een hartelijk welkom worden we in groepjes verdeeld en krijgen we op basis van een thema de opdracht een commercial te maken. Je schrijft samen het script, speelt samen de rollen en schiet samen de beelden op camera. Hierna worden deze naar de montageafdeling van Hulskamp gebracht waar zij tot flitsende commercials gemonteerd worden. Het eindresultaat zien we een tijdje later, nadat we een rondleiding door het bedrijf hebben gehad. We sluiten ons bezoek aan Hulskamp af met een Italiaanse maaltijd. Op de terugweg naar Meppel hebben we in de bus nog ruimschoots de tijd om terug te kijken naar een boeiende, en vooral leerzame dag. Opgeven doe je in de agenda en daarbij geldt zoals altijd: maximaal twee personen per bedrijf.

Nieuw: Huisman Logistics

Huisman Logistics & Warehousing BV. is gespecialiseerd in (inter)nationaal transport met diverse soorten transportmiddelen.Op dit moment rijden we dagelijks met 23 eenheden door heel Europa, zowel dag als nacht.
Distributie, huiftransporten, ferrytransporten, kippertransporten en steentransporten zijn onder andere de diverse soorten transport wat we dagelijks doen. Dit verzorgen we onder andere met trekker-huifoplegger combinatie's, vrachtwagens met laadklep, combinatie's uitgerust met kraan tbv stenenvervoer, kippers en bestelauto's of bestelbussen. Door dit breed opgezette wagenpark kunnen we elke klus aan en dit allemaal uiteraard met zeer korte levertijden.

Nieuw: Aannemersbedrijf Henk Bijker

Aannemersbedrijf Henk Bijker BV is opgericht in 1990. Momenteel is het bedrijf actief in zowel de grondverzet alsmede de steeds groter wordende tak van de waterbouw. Ook natuurontwikkeling beslaat een belangrijk deel van de werkzaamheden waarbij beide disciplines uitstekend te combineren zijn. In deze sectoren heeft het bedrijf een grote groep vaste opdrachtgevers verworven waarvoor met grote tevredenheid wordt gewerkt.
Echter door de veelzijdigheid bestaat ook een groot deel van de opdrachtgevers uit particulieren waar met veel plezier jaarlijks vele opdrachten naar tevredenheid worden uitgevoerd.
Neem voor advies of een offerte rustig contact met ons op. Wij nemen dan alle tijd om met u van gedachten te wisselen over wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Seizoensafsluiting in Amsterdam

In juni sluiten wij het seizoen af in Amsterdam. We maken samen met Meppeler van het Jaar Jaap de Boer een fietstocht door de stad, gaan lekker lunchen in het park en sluiten de dag af in de Jordaan waar wij wat kroegen bezoeken en luisteren naar optredens van Amsterdamse zangers die we kennen van de Amsterdamse dag tijdens Donderdag Meppeldag.

Nieuw: Stierman dienstverlening

Stierman Dienstverlening maakt onderdeel uit van Torováron waar ook Betonpompen Meppel bv onderdeel van is. Stierman Dienstverlening adviseert u voornamelijk als het gaat om bouwtechnische aangelegenheden en Betonpompen Meppel is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel.

Ontbijtbijeenkomst op 17 september

Noteer maar vast in je agenda: de derde woensdag van september. Om half acht die ochtend ga je met de BC, Tamek Accountants en Rabobank ontbijten in Ogterop en krijg je aansluitend een beschouwing op de miljoenennota die de dag ervoor tijdens Prinsjesdag bekend gemaakt is. MKB Nederland voorzitter Loek Hermans is één van de sprekers.
01/11/2018 | Ondernemersgala
18/10/2018 | Meppel Ontmoet & Doet
Postbus 495
7940 AL Meppel
info@bcmeppel.nl
T +31 (0)648105268
KvK 41019666
meer informatie? www.bcmeppel.nl
BC MEPPEL © | meer informatie? www.bcmeppel.nl

Is deze nieuwsbrief niet volledig zichtbaar? Klik dan hier voor de online versie
Niet meer deze nieuwsbrief ontvangen? Afmelden voor deze nieuwsbrief