Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Nog een aantal weken en dan wisselen we weer van jaar. Wat de het bestuur betreft kijken we terug op een goed jaar. We hebben veel afwisselende bijeenkomsten gehad die, door de bank genomen, goed bezocht zijn.

Toch ontdekken we een tendens dat het voor onze leden steeds moeilijker wordt om tijd vrij te maken om te netwerken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het in deze tijd soms moeilijk is keuzes te maken. We proberen in ons aanbod van activiteiten rekening te houden met deze omstandigheden. In deze BIZNIZ lees je welke activiteiten er zoal op het programma staan. We wensen je veel leesplezier en hopen je te mogen begroeten bij een van onze netwerkbijeenkomsten.
 
spacer
 
Agenda: Gulpener Bierbrouwerij
Agenda: Gulpener Bierbrouwerij
Donderdag 28 november gaan we naar de Gulpener Brouwerijen in Gulpen.

Gulpener brouwt maar liefst 16 speciaal bieren. Daar wil je niet alleen naar kijken, je wilt ze ook ruiken en proeven. Tijdens ons bezoek leren we Gulpener kennen, haar visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het bierbrouwproces en natuurlijk de speciaal bieren. Tijdens de bierproeverij zal de biersommelier ons alles uitleggen over de smaak van de bieren.

Het bezoek aan Gulpener is een uitgelezen kans om bestaande relaties te verdiepen of nieuwe relaties aan te gaan. Wil je meer weten over dit bezoek en je aanmelden, klik dan op de link.
spacer
Nieuw: Huis ten Wolde
Nieuw: Huis ten Wolde
Huis ten Wolde is een 4 sterren vergaderaccommodatie met 41 kamers, 4 vergaderruimtes en een uitgebreide Beauty & Wellness.

Het bijzondere hotel ligt midden in een prachtige natuurlijke omgeving, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden, op slechts 750 meter van de A32, afslag 6 Frederiksoord / Steenwijk.

Sjaak Lekkerkerker is contactpersoon namens Huis ten Wolde
spacer
Open Deur Tour: Danny Pol Netwerken
Open Deur Tour: Danny Pol Netwerken
Op donderdag 21 november geeft Danny Pol Netwerken in het kader van de Open Deur Tour zijn seminar 'Zichtbaarheid in netwerken'.

Vanaf 16.30 uur ontvangt Danny Pol je bij Restaurant ZiZo in Meppel. Na de ontvangst vertelt hij vanaf 17.00 uur in een uur hoe jij jezelf kunt onderscheiden in het netwerk met als doel meer omzet te halen uit jouw netwerk. We sluiten af met een informele borrel.
spacer
Ondernemersgala 2013 met Douwe Bob
Ondernemersgala 2013 met Douwe Bob
'Stad van verbinding', is ook dit jaar het thema van het grote Ondernemersgala dat op dinsdagavond 26 november in Schouwburg Ogterop gehouden wordt. Het programma belooft veel goeds met onder andere live optredens van de beste singer songwriter van Nederland Douwe Bob & Band. Daarnaast worden de winnaars bekend gemaakt van de Rabobank Startersprijs en de Werkgeversaward van Reestmond.

Na afloop is er de grote netwerkborrel in de foyer en kun je honderden ondernemers uit Meppel ontmoeten. Het programma in de Grote Zaal start om 20.00 uur. De ontvangst is vanaf 19.30 uur.
spacer
Hagedoorn schenkt koffie voor De Stouwe
Hagedoorn schenkt koffie voor De Stouwe
Twee BC'ers die elkaar helpen. Het gebeurt wellicht dagelijks, maar in het geval van Hagedoorn Electroworld en Stichting De Stouwe betreft het een bijzondere samenwerking.

Jan en Liesbeth Hagedoorn vieren dit jaar het 30-jarig bestaan van hun zaak en grijpen deze feestelijke mijlpaal aan om de ouderen in Meppel te plezieren. Voor iedere aankoop van een apparaat in hun winkel schenken zij Stichting De Stouwe een pak koffie.

De Stouwe biedt wonen, zorg en welzijn in 6 moderne woon-zorgcentra in Meppel en De Wolden.
spacer
Agenda: Businessclub Kerstborrel
Agenda: Businessclub Kerstborrel
Donderdag 19 december houden we vanaf 17.00 uur onze jaarlijkse Kerstborrel. Gastheer is dit jaar Bakker Technisch Installatiebureau aan de Industrieweg in Meppel.

De Kerstborrel is traditioneel een goed bezocht netwerkbijeenkomst en dat zal naar verwachting dit jaar niet anders zijn. Temeer ook omdat we wederom de Grote Businessclub Kerstquiz gaan spelen. Tijdens deze quiz wordt jouw kennis van de Businessclub getest. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een IPad die beschikbaar gesteld wordt door Bakker TIB.

Behalve de quiz kun je natuurlijk ook het bedrijf bezichtigen en genieten we van een heerlijk stamppottenbuffet. De Kerstborrel eindigt uiterlijk om 21.00 uur.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer