Nieuwsbrief | BC Meppel
BC Meppel - Nieuwsbrief header
 
Een nieuwsbrief vol winnaars
In deze BIZNIZ tref je eigenlijk alleen maar winnaars aan. Johan Roo van Rollecate en Michiel ten Brink zijn winnaars omdat ze in de prijzen vielen. Nieuwe leden als Agrotechniek en USG Innotiv zijn ook winnaars want zij profiteren vanaf nu van het grootste netwerk in de regio.

Tot slot ben jij ook winnaar want jij kan deelnemen aan een aantal bijeenkomsten die jou nieuwe contacten kan opleveren. En wie weet win je daarmee de hoofdprijs. Net als Johan en Michiel....
 
spacer
 
En de winnaar is... Johan Roo!
En de winnaar is... Johan Roo!
Johan Roo, CEO van de Rollecate Groep uit Staphorst, is zaterdagavond 8 oktober 2011 verkozen tot Accelerating Entrepreneur Of The Year 2011 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

De Entrepreneur Of The Year-titel is de grootste en meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt. Ernst & Young organiseert voor de zestiende maal de Entrepreneur Of The Year-verkiezing in Nederland om succesvol ondernemerschap te stimuleren en te belonen.

Na de nominatie en het bereiken van de laatste vijf, een hele prestatie op zich, is Johan Roo uitgeroepen tot ondernemer van jaar 2011 in de categorie Accelarating. De Businessclub feliciteert Johan van harte!
spacer
Open Deur Tour: gemeente Meppel
Open Deur Tour: gemeente Meppel
Vrijdag 11 november gaan we voor een bijzonder bezoek naar het Stadskantoor. Hier worden we om 11.30 uur ontvangen door burgemeester Jan Westmaas. Om 12.00 uur vindt de start plaats van een fictieve casus en volgen we letterlijk de route die een aanvraag voor bestemmingsplanwijziging moet afleggen. Onderweg leggen betrokken professionals van de gemeente uit wat er allemaal bij komt kijken. Om 13.00 is de tour afgelopen en eten we een broodje met de burgemeester en een aantal van zijn wethouders. Hier heb je dan nog ruim de tijd om vragen te stellen.

Deze Open Deur Tour is de kans om de gemeente eens beter te leren kennen. Het is ook een uitgelezen mogelijkheid om gemeente en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Pak je kans dus!
spacer
Nieuw: USG Innotiv
Nieuw: USG Innotiv
USG Innotiv te Meppel detacheert technische mensen van mbo, hbo tot universitair niveau bij bedrijven in de provincies Overijssel, Drenthe en Noord Oostpolder. USG Innotiv heeft als doel om bedrijven het best passende aanbod te doen en de medewerkers alle ruimte te geven om hun capaciteiten te ontdekken en optimaal te benutten. De relaties zijn actief in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde, energie, bouwkunde en civiele techniek. USG Innotiv is een onderdeel van het professionals label van het beursgenoteerde USG met het hoofdkantoor in Almere.

Contactpersonen zijn Theo Plas (foto) en Chrissy Sarton.
spacer
En de winnaar is... Fizz reclame + communicatie
En de winnaar is... Fizz reclame + communicatie
FIZZ reclame + communicatie is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van Het Financiële Dagblad. Ondanks de economische crisis scoorde FIZZ de afgelopen drie jaar toch een gemiddelde omzetgroei van ruim twintig procent. Dit heeft geresulteerd in een prestigieuze Gazellen Award, een prijs die in het verleden meer BC'ers in de wacht hebben gesleept. De BC feliciteert Michiel ten Brink en zijn mensen van harte met deze geweldige prestatie!
spacer
28 februari: Faulty Towers - the Dining Experience
28 februari: Faulty Towers - the Dining Experience
De Businessclub viert het twintigjarig bestaan met een aantal jubileumevenementen. Hoogtepunt uit het jubileumprogramma moet de komische dinershow Faulty Towers worden. Dinsdagavond 28 februari wordt deze show in de foyer van Schouwburg Ogterop exclusief uitgevoerd voor de leden, en hun aanhang, van de Businessclub.

In ‘Faulty Towers… The Dining Experience’ waant het publiek zich in het restaurant van ‘Fawlty Towers’ en kunnen zij genieten van een bijzondere maaltijd. Drie Australische acteurs kruipen in de rol van hotelmanager Basil, zijn praatzieke vrouw Sybil en de grappige Spaanse kelner Manuel. Deze acteurs behoren tot ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio. Zij nemen het publiek mee naar de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. En terwijl het publiek geniet van een drie-gangen diner, ontstaan er een groot aantal komische misverstanden tussen Basil, Sybil en Manuel.

Ontvangst 18.30 uur. Er is plaats voor 120 personen. Aanmelden kan vanaf maandag 7 november. Maximaal 2 personen per aangesloten bedrijf.
spacer
Nieuw: Agrotechniek
Nieuw: Agrotechniek
Agrotechniek uit Hoogeveen, Odiliapeel en Schüttorf (Dui)is als totaalinstallateur actief in Nederland en Duitsland. Agrotechniek ontwerpt en installeert complete stalinrichtingen voor de intensieve veehouderij. Met de jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten en de ombouw van bestaande pluimvee- en varkenstallen heeft Agrotechniek een goede naam opgebouwd als agro-technisch installateur. Het exclusieve dealerschap voor Jansen Poultry Equipment in Noord- en Zuid-Nederland en Noord-Duitsland is daar onderdeel van.

Rob Bolding is namens Agrotechniek contactpersoon.
spacer
Steek je handen uit de mouwen en help mee!
Steek je handen uit de mouwen en help mee!
Maandagochtend 14 november hebben we 12 BC'ers nodig die leerlingen van de Dingstede willen adviseren bij het opstellen van een businessplan. De titel van het schoolproject is 'Jij de Baas' en heeft als doel leerlingen op jonge leeftijd kennis te laten maken met het ondernemerschap. Vanaf 09.00 uur gaan de leerlingen speeddaten met jullie. Tijdens de één op één gesprekken kunnen de leerlingen hun plan kort bespreken met jou. Je checkt de plannen op vindingrijkheid, creativiteit, marktonderzoek en PR-waarde.

Na deze leuke ochtend zijn we tijdens de lunch te gast bij de Werkboerderij. Naar aanleiding van een aantal (klankbord)bijeenkomsten met de Businessclub heeft de Werkboerderij zeer bijzondere plannen ontwikkeld die exclusief aan een groepje BC'ers gepresenteerd worden. Een van de vragen waar we antwoord op krijgen is: gaat de werkboerderij, zoals BC'ers eerder al adviseerden, zijn naam veranderen?

Doelstelling van de initiatiefnemers Bert Kuipers en Walter Buijs is om jullie mening te horen over de plannen. De Werkboerderij hecht hier veel waarde aan omdat de Werkboerderij met zijn diensten nauw aansluiting zoekt bij het Meppeler bedrijfsleven.
 
BC Meppel - Nieuwsbrief footer